LEGO 10788 Gabby's poppenhuis

Bij SpeelGoedNL: €  65,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10788
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 498
EAN : 5702017424125
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Gabby's poppenhuis 10788 bouw- en speelset; een huis met 8 kamers met authentieke details en populaire personages uit de tv-serie, waaronder Gabby, Pandy Poek, Cakey en Meerminkat; cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar (498 onderdelen)

LEGO 10788 Gabby's poppenhuis

LEGO® 4+ Gabby's poppenhuis (10788) zit vol leuke activiteiten. Trakteer een fan van de DreamWorks Animation tv-serie op een eigen huis met 8 kamers.

Veel te ontdekken op elke verdieping

Gabby's poppenhuis heeft 8 kleurrijke kamers vol activiteiten, verbonden door een verschuifbare lift. Kinderen kunnen bakken in de keuken, van de glijbaan gaan in de speelkamer, knutselen, piano spelen, zichzelf verwennen in de badkamer, uitrusten in de slaapkamer of naar het dakterras gaan voor een feestje op de draaibare dansvloer. Inclusief 4 populaire personages uit de serie: Gabby, Pandy Poek, Cakey en Meerminkat. Er zijn instructies in de vorm van een stripverhaal en in de LEGO Builder app vind je intuïtieve zoom- en draaifuncties. Een grote startsteen zorgt ervoor dat het bouwplezier meteen kan beginnen.

Plezier voor het hele gezin

4+ sets bieden volwassenen de ideale manier om het bouw- en speelplezier met kinderen te delen en mijlpalen in de ontwikkeling mee te maken.Wat ga jij als eerste doen in Gabby's poppenhuis? Je kunt een taart bakken in de keuken, spelen op de glijbaan in de speelkamer, creatief aan de slag gaan in de knutselkamer, piano spelen in de muziekkamer, jezelf verwennen in de badkamer, een dutje doen in de slaapkamer of naar het dakterras gaan voor een feestje op de draaiende dansvloer. Er valt zoveel te ontdekken in Gabby's geweldige poppenhuis dat je er nooit meer weg wilt!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....