LEGO 10787 Kitty Fee's tuinfeestje

Bij SpeelGoedNL: €  23,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10787
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 130
EAN : 5702017424118
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 10787 Kitty Fee's tuinfeestje

Meer afbeeldingen

LEGO® Kitty Fee's tuinfeestje 10787 bouw- en speelset; ook inclusief Gabby en Pandy Poek; Gabby's poppenhuis cadeau met een boomhut, schommel, glijbaan, draaimolen en bloemen voor kinderen vanaf 4 jaar (130 onderdelen)

LEGO 10787 Kitty Fee's tuinfeestje

Neem Gabby's poppenhuis fans van 4 jaar en ouder mee naar een magische plek vol plezier, vrienden en eindeloze speelmogelijkheden met LEGO® Kitty Fee's tuinfeestje (10787).

Boomhutspeelgoed boordevol mogelijkheden

Gabby, Pandy Poek en Kitty Fee uit de populaire tv-serie drinken thee in de boomhut, waar Kitty Fee een bed en aardbeien om te snacken heeft. Er zijn bloemen om te kweken en een glijbaan, schommel en draaimolen om op te spelen. Accessoires, zoals appels, een gieter, een theepot, kopjes en vlinders, inspireren kinderen om fantasierijke verhalen te bedenken. Inclusief instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal. De digitale LEGO Builder app beschikt over intuïtieve zoom- en draaifuncties en zoals alle LEGO 4+ sets bevat de set een grote startsteen, zodat het bouwplezier meteen kan beginnen.

Plezier voor het hele gezin

Met 4+ sets kunnen volwassenen samen met hun kinderen bouwen, of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen.Ga samen met Gabby en Pandy Poek op bezoek bij Kitty Fee in de Sprookjestuin. Drink thee in de boomhut, waar Kitty Fee een bed en aardbeien om te snacken heeft. Geef de bloemen water en laat ze groeien. Speel op de schommel, draaimolen en glijbaan. Daarna is het tijd voor een verfrissend drankje in de boomhut!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....