LEGO 10781 Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler

Bij SpeelGoedNL: €  8,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10781
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 59
EAN : 5702017150642
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 10781 Marvel Miles Morales: Spider-Mans Tech Driewieler, Kleuterspeelgoed voor Kinderen vanaf 4 Jaar

LEGO 10781 Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler

Vermaak jonge webslingeraars met deze leuke Spiderman-constructiespeelgoedset voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit LEGO Miles Morales: Spider-Mans Tech Driewieler (10781) peuterspeelgoed is het ideale cadeau voor 'zomaar’ tussendoor en zal de verbeelding van kleine Spidermanfans van 4 jaar en ouder op elk moment weten te prikkelen. Fans van Marvel kunnen avontuurlijke actiescènes naspelen wanneer Miles Morales de Green Goblin in het nauw drijft en diens glider met een goed gemikt web onschadelijk maakt. LEGO-sets voor 4 jaar en ouder bevatten heel wat slimme functies om jongens en meisjes een leuke speelervaring te bezorgen. De handige startsteen biedt een stevige basis om te bouwen, zodat kinderen snel in de huid van hun superheld kunnen kruipen. Bovendien zijn deze LEGO-kleuterspeelgoedsets een ideale manier voor ouders om samen met hun kinderen te bouwen. Volwassenen die nog niet met LEGO hebben gebouwd, hoeven zich geen zorgen te maken: deze superheldenspeelset bevat instructies met afbeeldingen, zodat ook kinderen die nog maar net leren lezen gemakkelijk kunnen bouwen. Verras kleine Spidermanfans vanaf 4 jaar met deze avontuurlijke Spiderman Driewieler. Het is een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen.Afmetingen: ca. 5 cm hoog en 13 cm lang.Bevat 59 stukken.Gun kleine webslingeraars urenlang speelplezier met deze leuke LEGO Marvel Spider-Man voertuigenset. Miles Morales: Spider-Mans tech driewieler (10781) is een ideaal cadeautje voor Spider-Man-fans vanaf 4 jaar en nodigt uit tot fantasierijk speelplezier voor elk moment. Marvel fans kunnen achtervolgingsscènes vol actie naspelen als Miles Morales Green Goblin weet te achterhalen en zijn zweefvlieger neerhaalt met een welgemikt web.

Eenvoudige modellen voor jonge Spidey fans
LEGO 4+ sets bevatten slimme onderdelen waarmee jongens en meisjes heerlijk kunnen spelen. De handige startsteen vormt een stevige basis om op te bouwen, zodat kinderen snel kunnen beginnen met spelen.

Plezier voor het hele gezin
4+ sets bieden volwassenen een leuke manier om samen met hun kinderen bouwplezier te beleven. Heb je nog nooit een LEGO set gebouwd? Geen zorgen: deze superheldenspeelset bevat instructies met afbeeldingen, waardoor hij zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen eenvoudig te maken is.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....