LEGO 10782 Hulk vs. Rhino truck duel

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10782
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 110
EAN : 5702017150659
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 10782 Marvel Spidey and His Amazing Friends Hulk vs. Rhino Truck Duel, Monstertruckspeelgoed voor Kinderen vanaf 4 Jaar

LEGO 10782 Hulk vs. Rhino truck duel

Met het LEGO Marvel Spidey en zijn Geweldige Vriendjes Hulk vs. Rhino Truck Duel (10782) kleuterspeelgoed nemen kleine superhelden het stuur over voor een race tegen de klok en tegen de misdaad. Kinderen spelen scènes na uit de populaire Disney+ tv-serie wanneer ze Spiderman en de Hulk helpen om Rhino's bankoverval te dwarsbomen. Kinderen zullen dol zijn op de gevechtsvoertuigen in deze verzamelbare, bouwbare monstertruckspeelgoedset. Elk monstervoertuig bevat coole details. Rhino's truck heeft een stormram in de vorm van een horen, terwijl de truck van Hulk een koppel zware vuisten heeft voor een verpletterend gevecht.Dit hulkspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar bevat 2 truckbouwplaten, zodat het speelplezier snel kan beginnen. Ze hoeven zelfs niet klaar te zijn met bouwen om te kunnen spelen, aangezien elk zakje met bouwstenen een model en personage bevat. Door de eenvoudige handleiding met afbeeldingen is dit spidermanspeelgoed gemakkelijk te bouwen, zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Ook volwassenen kunnen delen in de pret en hun bouwtechnische kennis doorgeven zodat kleine spidermanfans meesterbouwers worden.Hulkspeelgoedsets voor kinderen vanaf 4 jaar zijn een geweldig cadeau voor verjaardagen of 'zomaar' tussendoor.Afmetingen: ca. 4 cm hoog en 10 cm lang; Rhino's truck is ca. 6 cm hoog en 11 cm lang.Bevat 110 stukken.Met het LEGO Marvel Spidey And His Amazing Friends Hulk vs. Rhino truck duel (10782) bouwspeelgoed kunnen superhelden van 4 jaar en ouder razendsnelle reddingsacties uitvoeren. Kinderen spelen scènes na uit de populaire tv-serie op Disney+ en laten Spidey en Hulk de bankoverval door Rhino dwarsbomen. Ze zullen dol zijn op de auto's in deze bouw- en speelset. Elk monstervoertuig bevat coole details: de truck van Rhino heeft een hoorn om mee te rammen terwijl op die van Hulk een paar enorme vuisten zitten, klaar om flinke klappen mee uit te delen.

Maak bouwen makkelijk
4+ speelsets laten kinderen snel bouwen. Deze set bevat een basis voor elk van de 2 trucks. Kinderen kunnen meteen gaan spelen, omdat elk zakje de stenen voor een model en een personage bevat. De eenvoudige handleiding met afbeeldingen maakt het bouwproces simpel, zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen. En volwassenen kunnen hun bouwkennis doorgeven zodat jonge Spider-Man fans echte meesterbouwers kunnen worden.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....