Over SpeelGoedNL

SpeelGoedNL verkoopt sinds 2011 een zeer groot assortiment LEGO en DUPLO. Naast de gangbare LEGO thema’s vind je bij ons veel exclusieve sets en collector’s items. Je zult bij SpeelGoedNL LEGO aantreffen die je in andere winkels niet vindt! Bovendien vind je bij ons een schat aan informatie over de wondere wereld van LEGO. Kopen bij SpeelGoedNL is eenvoudig, veilig en vertrouwd. Maar bovenal plezierig!

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is eenvoudig

Wij hebben ons best gedaan om je een webwinkel te bieden waarin je plezierig en eenvoudig kunt winkelen. Dat is best een opgave, omdat we tegelijkertijd een groot assortiment en veel informatie willen aanbieden. Wij horen dan ook graag van je hoe het nog beter kan. Je kunt daarvoor het contactformulier gebruiken. Maar een e-mail naar kan natuurlijk ook!

Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad en proberen met onze inkoop natuurlijk te anticiperen op de vraag. Helaas is er in Nederland regelmatig een tekort aan nieuwe en populaire LEGO sets en met een groot assortiment kan het natuurlijk altijd voorkomen dat artikelen zijn uitverkocht. Wij proberen hier zo concreet mogelijke informatie over te geven, door bij elk product de verwachte levertijd te vermelden. Incidenteel kan het voorkomen dat een product met een verwachte levertijd van 1-2 dagen toch niet op voorraad is. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bij SpeelGoedNL kun je een bestelling overal laten bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat de LEGO ook bij de buren mag worden bezorgd, of juist niet. Als je overdag nooit thuis bent, dan kan de bestelling ook op je werk worden afgeleverd of op een ander adres.
Tenslotte kun je de bestelde LEGO afhalen in Zwolle

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is veilig

Je kunt bij SpeelGoedNL op verschillende manieren betalen: met iDeal via je eigen bank, via paypal of met een credit card (VISA / MasterCard). Als je een bestelling afhaalt, dan kun je contant betalen.

Wij maken gebruik van de Rabo OmniKassa, die optimaal bereikbaar is, ook tijdens drukke momenten. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde internetomgeving.

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is vertrouwd

SpeelGoedNL heeft inmiddels al vele duizenden bestellingen geleverd aan tevreden klanten.

De sets in onze webwinkel zijn splinternieuw en uiteraard ongeopend ("factory sealed"). Uitzondering hierop zijn collector’s items, die wij soms tweedehands aanbieden. De nieuwe versies zijn daarvan vaak niet meer verkrijgbaar of onbetaalbaar.

De gangbare LEGO sets die wij leveren komen meestal regelrecht uit de LEGO assemblagefabrieken. De dozen zijn meestal in perfecte conditie, maar af en toe kan er iets transportschade zichtbaar zijn aan de doos. Bij sommige exclusieve, zeldzame of oudere sets kan er daarnaast een kleine prijssticker op de zijkant aanwezig zijn.

Het kan voorkomen dat je een product bestelt waar je achteraf niet gelukkig mee bent. Wat de reden ook is, je kunt bij ons een artikel altijd binnen 14 dagen retourneren. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag en zelfs onze verzendkosten aan je terug. De kosten voor de retourzending draag je wel zelf en verder is een voorwaarde dat de LEGO ongeopend is en in dezelfde staat als toen wij deze verzonden.

 
 

SpeelGoedNL

SpeelGoedOostNederland

Registratie Kamer van Koophandel: 75704536
BTW-nummer: NL860368543B01

Adres: Sassenstraat 70, 8011 PD, Zwolle

Telefoon: 0031 85 6202 150

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....