speelgoednl.nl 9.1 out of 10 based on 2363 ratings.

SpeelGoedZwolle

Winkeladres

SpeelGoedZwolle
Sassenstraat 70
8011 PD Zwolle
Telefoon: 088 - 0909 309

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00u - 17.30u
Koopavond (donderdag): 18.30u - 21.00u
Zaterdag: 10.00u- 17.00u

Welkom bij SpeelGoedZwolle

 

In de historische Sassenstraat van Zwolle kun je al van ver de rode LEGO vlag zien wapperen. Deze vlag markeert de ingang van de winkel van SpeelGoed Zwolle, in de volksmond ook wel bekend als de LEGO winkel Zwolle, of de speelgoedwinkel Zwolle. Wie binnenstapt ontdekt een waar speelgoed paradijs: schappen vol LEGO, prachtige voorbeeldmodellen, een ruim assortiment, lage prijzen en vriendelijke medewerkers die altijd bereid zijn te helpen.

 

Naast LEGO vind je hier ook andere bekende speelgoedmerken als Playmobil, KAPLA, Sbrick, Hubelino en LIGHT STAX. En dat alles voor dezelfde prijzen en met dezelfde uitstekende service als in de webshop van SpeelGoedNL.

 

Let op: de voorraad in de webshop is niet altijd gelijk aan de voorraad in de winkel. Wil je weten of de set die jij zoekt in de winkel op voorraad is? Bel ons dan op 088-0909309. Je kunt bij SpeelGoedZwolle ook je online bestelde artikelen afhalen. Geef dat bij je online bestelling aan en wij laten jou per e-mail weten wanneer je bestelling voor je klaar ligt. Houd er rekening mee dat dit een extra dag kan duren in verband met verzending vanuit ons hoofdmagazijn naar de afhaallocatie.

Wij heten je van harte welkom!

 

Nu ook cadeaubonnen te koop bij SpeelGoedZwolle! 

Winkel SpeelgGoedZwolle

cadeaubon SpeelGoedZwolle

 

 

 

 
 

Neem een virtueel kijkje in onze winkel


Grotere kaart weergevenNieuwe LEGO afhaalpunten gezocht!

Ben jij of ken jij een ondernemer die ook graag LEGO afhaalpunt van ons wil worden? Dat kan! SpeelGoedNL is namelijk opzoek naar enthousiaste samenwerkingspartners. LEGO is niet alleen hartstikke leuk, maar het trekt ook veel klanten. Geen ervaring met speelgoed, maar wel enthousiast? Geen probleem! Wij houden je up-to-date en leren je alles wat je over LEGO moet weten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....