Vacatures

Vacatures bij SpeelGoedNL

Vacatures bij snel groeiende speelgoed startup

Altijd al tussen de LEGO willen werken? Bij een startup die stevig in z’n schoenen staat en tot de snelst groeiende MKB-bedrijven van Nederland hoort? Bij een bedrijf dat inhoud wil geven aan omnichannel retail en de wereld verovert vanuit de regio Groningen?

Als jij een talent bent met ambitie en wilt helpen om onze ideeën én die van jou te realiseren, lees dan verder! We hebben regelmatig uitdagende functies en zijn altijd op zoek naar goede stagiar(e)s. Als hier geen vacature staat die je aanspreekt stuur ons dan gerust een open sollicatie met een toelichting op wat je voor ons zou kunnen betekenen. Je kunt je sollicitatie per e-mail sturen naar onze directeur retail en HR, Maaike Bosch (ikwilwerkenbij@speelgoednl.nl). Voor vragen kun je terecht bij Maaike Bosch (088 0909306).

 

Onze vacatures

  • Er zijn op het moment geen vacatures beschikbaar.

Wie zijn wij?

SpeelGoedNL is onderdeel van een speelgoedgroep, gespecialiseerd in LEGO en andere hoogwaardige merken. De groep werkt in Nederland en België als detailhandel (SpeelGoedNL), en wereldwijd als distributeur (Brandtraders) en groothandel (Bricks2Play). We verkopen onze producten vanuit meerdere webshops en fysieke winkels. Daarnaast hebben we een Duits bedrijf, waarmee we ons richten op de Duitse consumentenmarkt (SpielExperte).

We vinden het leuk om te innoveren in de tamelijk conservatieve speelgoedmarkt. We geloven in specialisatie en koesteren onze liefde voor LEGO. Productkennis en service staan bij ons voorop. We verkopen geen dozen, maar cadeautjes. Ons doel: van klanten ambassadeurs maken!


Kom werken bij SpeelGoedNL
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....