Over SpeelGoedNL

SpeelGoedNL verkoopt naast alle gangbare LEGO thema’s veel exclusieve sets en collector’s items. Je zult bij SpeelGoedNL LEGO aantreffen die je in andere winkels niet vindt. Bovendien vind je bij ons een schat aan nieuwe, innovatieve speelgoedmerken die uitstekend met LEGO te combineren zijn. LEGO is nooit goedkoop, maar bij ons wel goedkoper dan bij de meeste andere speelgoedwinkels.

Kopen bij SpeelGoedNL is eenvoudig, veilig en vertrouwd. Maar bovenal plezierig!

Sander & Angela 
SpeelGoedNL

 

 

Kopen bij SpeelGoedNL is eenvoudig

Wij hebben ons best gedaan om je een webwinkel te bieden waarin je plezierig en eenvoudig kunt winkelen. Als je ideeën hebt voor verbeteringen stuur ons dan een e-mail, of gebruik het contactformulier!

Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad en proberen met onze inkoop natuurlijk te anticiperen op de vraag. Helaas komt het met een groot assortiment natuurlijk ook voor dat artikelen zijn uitverkocht. Wij proberen hier zo concreet mogelijke informatie over te geven, door bij elk product de verwachte levertijd te vermelden. Incidenteel kan het voorkomen dat een product met een verwachte levertijd van 1-2 dagen toch niet op voorraad is. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bij SpeelGoedNL kun je een bestelling overal laten bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat de bestelling alleen op je huisadres mag worden bezorgd. Als je overdag nooit thuis bent, dan kan de bestelling ook op je werk worden afgeleverd of op een ander adres. Tenslotte kun je de bestelling ook afhalen op één van onze afleverlocaties.

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is veilig

Je kunt bij SpeelGoedNL op verschillende manieren betalen: met iDeal via uw eigen bank, met VISA of MasterCard, of contant bij het afhalen van uw bestelling.

Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde internetomgeving.

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is vertrouwd

SpeelGoedNL levert sinds 2011 bestellingen aan tevreden klanten.

De sets in onze webwinkel zijn splinternieuw en uiteraard ongeopend. Uitzondering hierop zijn collector’s items, die wij soms tweedehands aanbieden. De nieuwe versies zijn daarvan vaak niet meer verkrijgbaar of onbetaalbaar.

De gangbare LEGO sets en andere speelgoed producten die wij leveren komen meestal regelrecht uit de assemblagefabrieken. De dozen zijn meestal in perfecte conditie, maar af en toe kan er iets transportschade zichtbaar zijn aan de doos. Bij sommige exclusieve, zeldzame of oudere sets kan er incidenteel een prijssticker aanwezig zijn.

Het kan voorkomen dat je een product bestelt waar je achteraf niet gelukkig mee bent. Wat de reden ook is, je kunt bij ons een artikel altijd binnen 180 werkdagen retourneren. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag en zelfs onze verzendkosten aan je terug. De kosten voor de retourzending draag je wel zelf en verder is een voorwaarde dat het product in dezelfde staat is als toen wij deze verzonden.

 
 

Gegevens SpeelGoedNL

SpeelGoedOostNederland

Registratie Kamer van Koophandel: 75704536
BTW-nummer: NL860368543B01

Adres: Sassenstraat 70, 8011 PD, Zwolle

Telefoon: 0031 85 6202 150

 
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....