Over SpeelGoedNL

SpeelGoedNL verkoopt naast alle gangbare LEGO thema’s veel exclusieve sets en collector’s items. Je zult bij SpeelGoedNL LEGO aantreffen die je in andere winkels niet vindt. Bovendien vind je bij ons een schat aan nieuwe, innovatieve speelgoedmerken die uitstekend met LEGO te combineren zijn. LEGO is nooit goedkoop, maar bij ons wel goedkoper dan bij de meeste andere speelgoedwinkels.

Kopen bij SpeelGoedNL is eenvoudig, veilig en vertrouwd. Maar bovenal plezierig!

Maaike Bosch 
SpeelGoedNL

 

De mensen achter SpeelGoedNL:

 

Arno Fluitman, Maaike Bosch en Marcel Hoogstra

Eigenaren:

Arno Fluitman

Arno is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en zakelijke mogelijkheden. Speur met hem mee naar wat je met SpeelgoedNL allemaal kan doen. Daarnaast heeft hij een neus voor mooie aanbiedingen.

Maaike Bosch

Maaike is de spin in het web. Zij weet van de hoed en de rand. Waar staat wat en hoeveel, vraag het aan Maaike en je weet het! Onder het genot van een kop koffie zet zij de lijnen uit. Hierdoor weet SpeelGoedNL je altijd te verrassen.

Marcel Hoogstra

Marcel is snel, heel snel. Jouw vraag naar super gaaf speelgoed weet hij te beantwoorden met de snelheid van een coureur. Wil jij meer, dan regelt hij dat. Door zijn enthousiasme over het product weet je dat je bij SpeelGoedNL goed zit.

de medewerkers van SpeelGoedNL

Brent

De man achter de schermen (letterlijk) als het gaat om vormgeving en webontwerp. Bouwt mee aan nieuwe producten en websites van SpeelGoedNL. Mis jij iets in onze webshop, laat het hem weten. Het kan zo maar zijn dat het plotseling verschijnt…

Leonie

Leonie is de administratieve duizendpoot en het zonnetje in huis. Elke order die binnenkomt verwerkt zij met een zomerse glimlach en een fleurig humeur.

Marion

Ons team krijgt een internationaal tintje met onze Duitse Marion. Al verscheidene jaren staat ze ons bij met haar inpakkunsten. Ze zorgt er voor dat met veel liefde pakketten goed worden verpakt en 'pünktlich' de deur uit gaan. Ze rent vliegensvlug het magazijn door voor jou.

Thomas

Thomas is de Sherlock Holmes die de winkel van SpeelGoedZwolle nauwlettend in het oog houdt. Ruikt hij ergens een LEGO verslaving, dan gaat hij er razendsnel op af met een passend advies over de meest onweerstaanbare producten. Crimineel goed!

Irem

Irem is de vrouw met de gouden handen die de sleutel tot de schatkist bewaakt. Al loopt ze soms over van de cijfertjes, de boekhouding klopt altijd.

Mirjam

In Zwolle staat onze spring-in-het-veld Mirjam voor jou klaar. Met al je vragen en wensen kan jij naar onze winkel in de Sassenstraat. Zij weet wel raad en helpt je graag verder.

Stefan

Stefan is gek op bananen én cijfertjes. Zorgvuldig rekent hij voor je uit hoeveel bananen je dagelijks nodig hebt. En intussen houdt hij ook de financiën van het bedrijf op orde. Dat lijkt wat krom, maar zo zijn bananen nu eenmaal.

Shane

Shane heeft niet alleen een oersterke persoonlijkheid, maar ook krachtige spierballen die hij graag voor jou laat werken. Heel gewichtig bouwt hij pallet na pallet vol met speelgoed van de zwaarste kwaliteit.

Robbin

Als stagiaire blijven hangen en zo al jaren verbonden als magazijnmedewerker. Als echte allrounder zorgt hij voor blije klanten.

Roy

Roy is de computerfreak die blij wordt van woorden als ‘cloud’ en ‘cookies’. Maar als het echt op voedsel aankomt, gaat hij toch het liefst voor de hamburger. Als clown van het team vermaakt hij zijn collega’s regelmatig met grappen en liederen in onvervalst Grunnings.

Tim

Waar Tim B. werkt, regent het vonken van enthousiasme. Hij weet precies wat hot is en wat niet. Tim laat onze ijzersterke speelgoedmerken naadloos samensmelten met digitale verkoopplatforms over de hele wereld.

Dorienke

Dorienke is de mythische eenhoorn, die ons heeft overtuigd dat sprookjes echt bestaan. Puttend uit een oneindige fantasie tovert ze steeds weer nieuwe ideeën tevoorschijn. Met geheimzinnige krachten weet ze je blik te vangen in wonderlijke beelden en kleurrijke creaties.

 

Kopen bij SpeelGoedNL is eenvoudig

Wij hebben ons best gedaan om je een webwinkel te bieden waarin je plezierig en eenvoudig kunt winkelen. Als je ideeën hebt voor verbeteringen stuur ons dan een e-mail, of gebruik het contactformulier!

Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad en proberen met onze inkoop natuurlijk te anticiperen op de vraag. Helaas komt het met een groot assortiment natuurlijk ook voor dat artikelen zijn uitverkocht. Wij proberen hier zo concreet mogelijke informatie over te geven, door bij elk product de verwachte levertijd te vermelden. Incidenteel kan het voorkomen dat een product met een verwachte levertijd van 1-2 dagen toch niet op voorraad is. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bij SpeelGoedNL kun je een bestelling overal laten bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat de bestelling alleen op je huisadres mag worden bezorgd. Als je overdag nooit thuis bent, dan kan de bestelling ook op je werk worden afgeleverd of op een ander adres. Tenslotte kun je de bestelling ook afhalen op één van onze afleverlocaties.

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is veilig

Je kunt bij SpeelGoedNL op verschillende manieren betalen: met iDeal via uw eigen bank, met VISA of MasterCard, of contant bij het afhalen van uw bestelling.

Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde internetomgeving.

 
 

Kopen bij SpeelGoedNL is vertrouwd

SpeelGoedNL levert sinds 2011 bestellingen aan tevreden klanten.

De sets in onze webwinkel zijn splinternieuw en uiteraard ongeopend. Uitzondering hierop zijn collector’s items, die wij soms tweedehands aanbieden. De nieuwe versies zijn daarvan vaak niet meer verkrijgbaar of onbetaalbaar.

De gangbare LEGO sets en andere speelgoed producten die wij leveren komen meestal regelrecht uit de assemblagefabrieken. De dozen zijn meestal in perfecte conditie, maar af en toe kan er iets transportschade zichtbaar zijn aan de doos. Bij sommige exclusieve, zeldzame of oudere sets kan er incidenteel een prijssticker aanwezig zijn.

Het kan voorkomen dat je een product bestelt waar je achteraf niet gelukkig mee bent. Wat de reden ook is, je kunt bij ons een artikel altijd binnen 180 werkdagen retourneren. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag en zelfs onze verzendkosten aan je terug. De kosten voor de retourzending draag je wel zelf en verder is een voorwaarde dat het product in dezelfde staat is als toen wij deze verzonden.

 
 

Gegevens SpeelGoedNL

SpeelGoedNL is een handelsnaam van SpeelGoedNL Retail B.V. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven, met onder andere SpeelGoedZwolle B.V. en Bricks2Play B.V..

SpeelGoedNL Retail B.V.

Registratie Kamer van Koophandel: 59436905
BTW-nummer: NL853484351B01
IBAN: NL72RABO0331953420 t.n.v. Bricks2Play
BIC: RABONL2U


Bricks2Play B.V.

Registratie Kamer van Koophandel: 59439130
BTW-nummer: NL853485859B01

Adres: Industrieweg 12, 9601LJ, Hoogezand

Telefoon: 0031 88 0909 350

 
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....