LEGO Service

LEGO is een bedrijf dat de kwaliteit van haar producten zeer serieus neemt. De geavanceerde spuitgietmachines en de controle daarop zorgen er voor dat verkeerd geproduceerde LEGO onderdelen nauwelijks voorkomen. Voordat een set de LEGO assemblagefabriek verlaat wordt als laatste controle de volledige doos elektronisch tot op de gram nauwkeurig gewogen. Hiermee wordt gecontroleerd of alle onderdelen ook daadwerkelijk in de (gesealde) doos zitten. In het zeldzame geval dat er toch een onderdeel mist of dat er andere problemen zijn met je LEGO set, dan kun je contact opnemen met de LEGO Customer Service.

 

Procedure bij ontbreken van 15 elementen of minder:

  • Neem contact op met LEGO consumenten service via het gratis internationaal telefoonnummer* 00800 53465555 of online via http://service.LEGO.com

*Het telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Je wordt het snelste geholpen als je tussen 11.00 en 16.00 uur belt.

 

Procedure bij het ontbreken van meer dan 15 elementen:

  • Binnen de garantietermijn kun je het volledige artikel omwisselen indien er meer dan 15 elementen ontbreken of indien een essentieel onderdeel van het product defect is (bijv: LEGO MINDSTORMS). Dit soort uitzonderingen dienen altijd vooraf met LEGO Customer Service overlegd te worden. Te bereiken via 0032 (0)3 2476190.

 

Voor algemene vragen aan LEGO of vragen omtrent veiligheid is LEGO bereikbaar via het telefoonnummer:
00800 53465555.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....