Verzenden

Verzenden en bezorgen

Bij SpeelGoedNL kun je een bestelling overal laten bezorgen. Dat kan bij je thuis, maar ook bij de buren, of op je werk, als je bijvoorbeeld zelf niet thuis bent. Wij doen ons best om de bestelde artikelen zo snel mogelijk te laten bezorgen. Als je op werkdagen voor 14 uur een bestelling bij ons doet, dan wordt je bestelling vrijwel altijd dezelfde dag verzonden. Wij hebben daarvoor een zakelijk contract met PostNL en DPD via KeenDelivery, die in de meeste gevallen binnen 24 uur bezorgen. Normaliter verzenden wij pakketten binnen Nederland en Belgie met DPD!

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen op één van onze afhaallocaties. Om af te halen kun je het normale bestelproces volgen. Ga naar afrekenen en kies vervolgens voor afhalen. De webshop toont de voorraad in ons winkelmagazijn in Zwolle. Deze artikelen zijn bij de afhaalpunt in Borculo en in bij SpeeGoedZeist niet altijd op voorraad. In dat geval wordt je bestelling vanuit ons verzendmagazijn naar de winkel of het afhaalpunt verzonden. Houd er rekening mee dat dit minimaal 3 werkdagen EXTRA kost. Afhalen is daarom helaas niet altijd sneller dan verzenden. Als je voor afhalen kiest, dan krijg je een bevestiging van het afhaalpunt zelf wanneer jouw bestelling voor je klaar ligt.
In Zwolle en Zeist kun je de bestelling afhalen tijdens de vaste openingstijden. In Borculo is afhalen alleen mogelijk op afspraak. (Zie SpeelGoedZwolle en SpeelGoedZeist). Wij geven per email door wanneer het pakketje voor je klaar ligt.

Verzendkosten

Wij berekenen de volgende kosten voor verzending binnen Nederland:
  • Per pakket bedragen de verzendkosten €5,95. Wij verzenden gratis bij bestellingen vanaf €99.-
  • Bestellingen onder de €10 die in de brievenbus passen, kunnen worden verstuurd vanaf €2,95.
  • Boven de €10 verzenden wij altijd met Track&Trace. Zo kun je je zending altijd volgen en wanneer je bestelling in de brievenbus past, kun je kiezen voor brievenpostpakje met een voordelig tarief vanaf €3,95.
  • Voor de optie handtekening voor ontvangst bedragen de meerkosten €0,50
  • Voor verzekerd verzenden van een pakket (met handtekening voor ontvangst) bedragen de meerkosten €0,95
  • Als je ervoor kiest je bestelling zelf af te halen op één van onze afhaallocaties, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Gratis verzenden vanaf een bestelling van €99

Wij kiezen er voor om onze producten relatief goedkoop aan te bieden, maar wel reële verzendkosten te berekenen. Concurrenten die gratis verzending aanbieden verrekenen dit meestal in hun productprijzen. Wij houden het liever transparant! Voor bestellingen boven de €99 kunnen we wel gratis verzending aanbieden; je krijgt in het bestelproces de keuze voor gratis verzending aangeboden.

Verzenden naar het buitenland

Wij versturen je pakketje voor het zelfde geld (€5,95) naar België of Duitsland. Versturen met een handtekening voor ontvangst kost €6,45 en verzekerd verzenden €6,95. Ook naar België en Duitsland verzenden we gratis bij een bestelling boven de €99. Wij versturen wereldwijd, maar dit kan helaas nog niet automatisch via de webshop. Neem in dit geval gerust contact met ons op en wij zullen je onze gunstige verzendkosten doorgeven!

Verzekerd verzenden

SpeelGoedNL is niet aansprakelijk voor vertraging, verlies, beschadiging of diefstal van goederen na overhandiging aan PostNL of een andere verzendorganisatie. Je hebt tijdens het aankoopproces de mogelijkheid om het risico van verlies of diefstal af te dekken door te kiezen voor verzekerd verzenden. Indien je de bestelling voor meer dan €500 wilt verzekeren, neem dan even contact met ons op.

Rembourspakketten

Rembours pakketten kunnen alleen per pin afgerekend worden aan de deur. Hiermee wordt de veiligheid van de pakketbezorgers vergroot.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....