Disclaimer en waarschuwing

Aan deze site is de grootst mogelijke aandacht besteed. De informatie op deze site is echter aan verandering onderhevig en er kan geen garantie worden gegeven dat alle informatie die je op deze site vindt correct is. Je kunt dan ook geen rechten ontlenen aan informatie op deze site.

 

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. De afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Deze website is onafhankelijk en niet verbonden met de LEGO Groep.

 

De afbeeldingen bij artikelen kunnen in incidentele gevallen afwijken van het te leveren product. Het artikelnummer is in dit geval leidend; aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

De informatie over voorraad en levertijd op deze website wordt zo goed mogelijk bijgehouden, maar is altijd onder voorbehoud.

 

Waarschuwing voor kleine onderdelen

LEGO sets kunnen kleine onderdelen bevatten, die niet zijn bedoeld voor kinderen onder 3 jaar oud en verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

waarschuwingLEGO DUPLO sets bestaan uit grotere onderdelen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen onder 3 jaar. LEGO geeft voor de meeste LEGO sets een minimale adviesleeftijd of een leeftijdsrange. Op deze site is voor een aantal sets leeftijdsinformatie aanwezig. De afwezigheid van deze informatie betekent niet dat er geen adviesleeftijd is. Deze adviesleeftijd kan via internet worden gevonden, onder andere via lego.wikia.com.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....