speelgoednl.nl 9.0 out of 10 based on 2266 ratings.

Retouren

Het kan voorkomen dat je een product bestelt waar je achteraf niet gelukkig mee bent. Gelukkig hanteren wij ruime retourvoorwaarden. Wat de reden ook is, je kunt bij ons een artikel altijd binnen 180 dagen retourneren. Voorwaarde is uiteraard dat de verpakking ongeopend is, en in dezelfde staat waarin wij het hebben verzonden. Wanneer het retour gezonden of teruggebrachte product beschadigd is, of gebruikssporen vertoont, dan wordt het aankoopbedrag helaas niet of niet volledig vergoed.
Als je een artikel wilt retourneren neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice via info@speelgoednl.nl. Je ontvangt dan een retourlabel. Let op: stuur het pakket niet zelf zonder retourlabel op. Wij kunnen dan de verwerking van de retour niet garanderen. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag minus de retourlabel aan je terug. De kosten voor de retourzending draag je zelf en die verrekenen we met het bedrag dat we terugstorten. Het bedrag zal binnen 10 werkdagen worden gecrediteerd, mits wij over alle nodige gegevens beschikken.

 

Het retouradres:

SpeelGoedNL

Industrieweg 12

9601 LJ HOOGEZAND

 

Vergeet niet je IBAN aan ons door te geven zodat wij het bedrag kunnen terugstorten. Dit kun je ons mailen op info@speelgoednl.nl


Retourneren in de winkel

Ook voor aankopen die je in één van onze winkels gedaan hebt, gelden onze ruime retourvoorwaarden. Je kunt het artikel binnen 180 dagen zonder problemen weer terugbrengen naar een van onze winkels. Uiteraard dien je wel je aankoopbewijs mee te nemen en moet het artikel ook hier ongeopend en in dezelfde staat zijn als toen je het kocht.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....