DUPLO: Spelen om te leren

ONTWIKKELING VAN DE
FIJNE MOTORIEK
LEGO® DUPLO® stenen zijn groot, stevig en veilig: Ze passen perfect in kleine handjes en zijn ideaal voor het spelenderwijs ontwikkelen van de oog-hand coördinatie.
INSPIRATIE VOOR
ROLLENSPEL
Bouwvakker of piloot; ouder of kok? Met DUPLO® speelgoed kunnen oneindig veel rollen worden bedacht en gespeeld! Peuters onderzoeken ervaringen, emoties en hun eigen identiteit en ontwikkelen sociale vaardigheden.
OPEN EEN WERELD
VOL FANTASIE
Met de eindeloze speelmogelijkheden prikkelen LEGO DUPLO sets de fantasie van jonge kinderen. Het speelgoed kan het creatief en probleemoplossend vermogen van kinderen stimuleren en ze kunnen er hun individualiteit mee uitdrukken en telkens nieuwe manieren van spelen bedenken.
Vind Producten
SPEELPLEZIER VOOR ALLE LEEFTIJDEN!
MIJN EERSTE LEGO® DUPLO® SETS
Leuke startersets als perfecte introductie om te leren bouwen.
BEKIJK PRODUCTEN
MIJN LEGO® DUPLO® STAD
Klassieke, herkenbare thema’s voor fascinerend rollenspel.
BEKIJK PRODUCTEN
FAVORIETE FIGUREN
Uren bouw- en speelplezier met pastelkleuren en schattige decoraties.
BEKIJK PRODUCTEN
FAVORIETE FIGUREN
Leuke en creatieve gebouw avonturen met favoriete personages.
BEKIJK PRODUCTEN
NOG MEER MOGELIJKHEDEN
LEGO DUPLO: PARTNERS IN PLAY
Creatief Opgroeien
PEUTERTIJD!
In deze fase kun je je kind leren hoe je LEGO DUPLO stenen kunt stapelen of samen met je kind verschillende kleurcombinaties proberen. Daarna zal het waarschijnlijk niet lang duren voor je kind de fijne motoriek voldoende onder de knie krijgt om zonder jouw hulp stenen op elkaar te stapelen.
KLEUREN EN VORMEN
Je kind begint nu waarschijnlijk ook kleine torens te maken van LEGO DUPLO stenen, die vaak meteen omver worden gegooid en opnieuw opgebouwd. Deze eerste oefensessies worden gevolgd door meer creatieve bouwprocessen met een groeiend begrip van vormen en kleuren.
CONTACT LEGGEN
Je kind begint steeds meer prijs te stellen op gezelschap en vormt misschien al spelend de eerste vriendschappen met leeftijdsgenootjes. Er is nog van alles te leren, maar met wat aanmoediging en complimenten van mama of papa kan bijna alles boeiend en leerrijk worden.
CONSTANTE NIEUWSGIERIGHEID
Ze stellen vragen... en nog meer vragen. Zo kunnen vierjarigen het best omschreven worden. Laat je antwoorden zien met LEGO DUPLO stenen en bedenk er verhalen mee over onderwerpen die je kind op dat moment bezighouden: de meeste kinderen zijn enorm nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit.
WIST JE DAT?
MAAK PLEZIER MET LEGO DUPLO
GRATIS KLEURPLATEN
Op regenachtige dagen of tijdens lange autoritten gaat er niets boven een leuke kleurplaat. Download een paar leuke LEGO DUPLO kleurplaten voor uren speelplezier.
DOWNLOADEN
SPEEL LEKKER SAMEN MET JE KIND
Probeer een van onze speelactiviteiten voor een heleboel LEGO DUPLO plezier samen met je peuter.
DOWNLOADEN
VROLIJK LEGO® DUPLO® VERJAARDAGSFEESTJE
Gebruik LEGO® DUPLO® stenen om allerlei feestbenodigdheden te bouwen en download schattige versieringen voor de jonge verjaardagsgasten.
DOWNLOADEN
Probeer de leuke LEGO DUPLO Apps
LEGO® DUPLO® Apps
BEKIJK ONZE LEUKE APPS VOOR PEUTERS
LEGO® DUPLO® Train
The fun continues!
DE PERFECTE OPSTAP NAAR DE KLEINERE LEGO STENEN - VOOR KINDEREN VAN 4-7 JAAR
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....