LEGO 10786 Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10786
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 88
EAN : 5702017424101
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat 10786 bouw- en speelset voor fans van DreamWorks Animation Gabby's poppenhuis; boot, schoonheidssalon en accessoires voor fantasierijk speelplezier; cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar (88 onderdelen)

LEGO 10786 Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat

Het LEGO® 4+ Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) is gemaakt voor plezier met vrienden, er mooi uitzien en luxe uitstapjes! Fans van Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation zullen weg zijn van deze glamoureuze speelset.

Een zeiltocht naar de spa

Kinderen die van boten en make-overs houden, zullen ook geïnspireerd worden om fantasierijke kattenavonturen te beleven met deze veelzijdige speelset. De set bevat een minifiguur van Gabby, een figuur van Meerminkat, een bouwbare boot en een spa, plus veel accessoires zoals een zonnebril, sterren, een reddingsvest, een spiegel, een borstel, haarproducten en een extra pruik voor Gabby. Inclusief instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal. De digitale LEGO Builder app beschikt bovendien over intuïtieve zoom- en draaifuncties en dankzij een startsteen voor de boot kan het bouwplezier meteen beginnen.

Plezier voor het hele gezin

4+ sets bieden volwassenen de ideale manier om het bouw- en speelplezier met kinderen te delen.Maak een boottocht met Gabby met aan boord een heerlijk zwembad en een leuke glijbaan waarmee je zo de zee in glijdt! Vaar naar het strand, laat Meerminkat Gabby vertroetelen met haar speciale drankjes en geef Gabby een nieuw kapsel!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....