LEGO 10790 Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10790
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 149
EAN : 5702017424156
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Super Heroes, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Spin en Ghosty nemen het op tegen Sandman en Green Goblin wanneer die een gestolen piratenschat vervoeren naar Goblineiland in deze superheldenset voor kinderen van 4 jaar en ouder.

LEGO 10790 Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin

Van de grot tot de pompoen boven op de vuurtoren: LEGO® Marvel Team Spidey bij de vuurtoren van Green Goblin (10790) zit vol actie en is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Schatten, valstrikken en strijdende superhelden
De set bevat 4 minifiguren – Miles Morales, Ghosty, Sandman en Green Goblin – plus een bouwbaar scheepswrak, rails om gestolen schatten te vervoeren, een grot die ook dienstdoet als gevangenis, het hoofdkwartier van Green Goblin in de vuurtoren en talloze accessoires. Een startsteen geeft kinderen het zelfvertrouwen om de set te bouwen en aan te passen. De set bevat simpele instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal en de LEGO Builder app biedt intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

Plezier voor het hele gezin
Met 4+ sets kunnen volwassenen samen met hun kinderen bouwen, of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen.Ga met Spin en Ghosty nee naar Goblineiland. Ze zien Sandman een schat van een schip stelen, in een karretje leggen en over een spoor terug naar het eiland rollen. Spin werpt een gigantisch web om hem te vangen, maar Green Goblin pakt een pompoenbom en vliegt de helden achterna in zijn zweefvliegtuig. Kun jij Spin en Ghosty helpen de slechteriken op te sluiten waar ze horen – in de gevangenis op het eiland?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....