LEGO 71784 Jay’s Bliksemstraaljager EVO

Bij SpeelGoedNL: €  8,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71784
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 146
EAN : 5702017413006
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® NINJAGO® Jay's Bliksemstraaljager EVO 71784 bouw- en speelset met een ninjavliegtuig en een minifiguur van Jay; voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op bouwen en ninja-avonturen (146 onderdelen)

LEGO 71784 Jay’s Bliksemstraaljager EVO

Kinderen kunnen spannende avonturen hoog in de lucht naspelen met dit ninjastraalvliegtuig dat je kunt upgraden, met 2 noppenschieters en een minifiguur van Jay in de cockpit.Geef ninjafans van 7 jaar en ouder de kans om de lucht in te gaan boven NINJAGO® City met Jay's Bliksemstraaljager EVO (71784). Dit supercoole vlieguig kan worden geüpgraded naar een nog groter en imposanter model door 2 noppenschieters, gouden zwaarden en een gouden roer toe te voegen.

Spannende vliegavonturen voor ninjafans
Deze bouwset van een bliksemstraaljager wordt geleverd met een minifiguur van Jay, die kinderen in de cockpit kunnen plaatsen om hoog in de lucht ninja-avonturen na tespelen. Kinderen kunnen het model ook combineren met andere NINJAGO sets in hun collectie voor nog meer speelmogelijkheden.

LEGO® Builder app
Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....