LEGO 71809 Egalt de Meesterdraak

Bij SpeelGoedNL: €  58,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71809
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 532
EAN : 5702017584539
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71809 Egalt de Meesterdraak

Meer afbeeldingen

Spectaculaire LEGO® NINJAGO® Egalt de Meesterdraak ninjaspeelset met een grote bouwbare LEGO draak en 5 minifiguren van NINJAGO personages.

LEGO 71809 Egalt de Meesterdraak

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen spannende avonturen uit seizoen 2 van de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising naspelen met deze grote Egalt de Meesterdraak (71809) speelset. Dit is het allereerste Meesterdraak speelgoed in het NINJAGO assortiment. Het model beschikt over verstelbare poten, staart, kop en folievleugels, een eigen zwaard en een houder voor katana's op de rug.
Dit speelgoed wordt geleverd met 5 minifiguren: ninjastrijders Lloyd, Sora en Nya, allemaal gewapend met zwaarden, en het gemene duo Lord Ras met een hamer en Cinder met een zwaard. Er is ook een kleine bouwbare boom met daarin de Hamer van Verbrijzeling en Gong van Verbrijzeling als accessoires, waar deze NINJAGO personages om strijden.
Het bouwbare LEGO® NINJAGO ninjaspeelgoed voor kinderen omvat mecha, voertuigen en tempels voor spannende rollenspellen. Elke set kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur.Maak je klaar om de lucht in te vliegen en de strijd aan te gaan samen met Egalt de Meesterdraak! Op de grond bundel je je krachten met Lloyd, Sora en Nya die hun katana's gebruiken terwijl ze het opnemen tegen Lord Ras, gewapend met een hamer, en Cinder met zijn zwaard. Je moet deze kostbare sensei-draak beschermen en de Hamer van Verbrijzeling en Gong van Verbrijzeling op de kleine boom bewaken om te voorkomen dat Lord Ras de macht grijpt. Zal het je lukken?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....