LEGO 71812 Kai's ninjaklimmecha

Bij SpeelGoedNL: €  59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71812
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 3-2024
Onderdelen : 623
EAN : 5702017584560
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71812 Kai's ninjaklimmecha

Meer afbeeldingen

Duik de actie in met Kai's ninjaklimmecha terwijl je hoog in het Schaduwbos tussen de bomen slingert. Klimmer Kai zit in de cockpit van de mecha en bedient de haken en 2 grote katana's terwijl hij het opneemt tegen de gemene Jordana, die in haar krachtige zweefvliegtuig vliegt. Zowel Klimmer Jay als Wyldfyre komen helpen, maar ze moeten oppassen voor haar katana! Kun jij ze helpen winnen?

LEGO 71812 Kai's ninjaklimmecha

Jongens en meisjes vanaf 9 jaar kunnen confrontaties in het Schaduwbos uit seizoen 2 van NINJAGO® Dragons Rising naspelen met Kai's ninjaklimmecha (71812). De set bevat een mecha in de rode kleur van Kai met 2 grote ninjahaken aan de achterkant waarmee kinderen klimacties kunnen naspelen (of om hem na het spelen op te hangen). Het model heeft verstelbare armen, benen, borst, hoofd en voeten, 2 grote katana's en een cockpit voor een minifiguur.
Het ninjaspeelgoed wordt geleverd met 4 NINJAGO minifiguren: Klimmer Kai en Klimmer Jay, elk met een katana, Wyldfyre met 2 brandbare vuisten, en de gemene Jordana met een zweefvliegtuig.
Het LEGO® NINJAGO assortiment omvat draken, voertuigen en tempels, zodat fans avonturen kunnen naspelen met hun helden (sets apart verkrijgbaar). Elk actiespeelgoed kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.Jongens en meisjes vanaf 9 jaar kunnen confrontaties in het Schaduwbos uit seizoen 2 van NINJAGO® Dragons Rising naspelen met Kai's ninjaklimmecha (71812). De set bevat een mecha in de rode kleur van Kai met 2 grote ninjahaken aan de achterkant waarmee kinderen klimacties kunnen naspelen (of om hem na het spelen op te hangen). Het model heeft verstelbare armen, benen, borst, hoofd en voeten, 2 grote katana's en een cockpit voor een minifiguur.
Het ninjaspeelgoed wordt geleverd met 4 NINJAGO minifiguren: Klimmer Kai en Klimmer Jay, elk met een katana, Wyldfyre met 2 brandbare vuisten, en de gemene Jordana met een zweefvliegtuig.
Het LEGO® NINJAGO assortiment omvat draken, voertuigen en tempels, zodat fans avonturen kunnen naspelen met hun helden (sets apart verkrijgbaar). Elk actiespeelgoed kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....