LEGO 71805 Jay's mecha strijdpakket

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71805
Leeftijd : 6++
Onderdelen : 78
EAN : 5702017565552
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71805 Jay's mecha strijdpakket

Meer afbeeldingen

De speelset LEGO® NINJAGO® Jay's mecha strijdpakket staat voor rollenspellen boordevol actie met een volledig verstelbare speelgoedmecha en 4 minifiguren van NINJAGO personages.

LEGO 71805 Jay's mecha strijdpakket

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen scènes boordevol actie uit seizoen 2 van de NINJAGO® Dragons Rising tv-serie naspelen met Jay's mecha strijdpakket (71805). Dit ninjabouwspeelgoed voor kinderen bevat een coole mechafiguur met verstelbare armen, benen en borst, die een groot gouden zwaard vasthoudt en noppen kan afvuren met 2 schieters.
Dit ninjaspeelgoed is inclusief 4 NINJAGO minifiguren en veel accessoires. Jay is gewapend met een gouden zwaard en de minifiguur van Meester Lloyd heeft 2 gouden katana's. De Wolvenmasker klauwstrijder heeft lange klauwen aan elke hand en de Wolvenmasker bewaker houdt een kruisboog vast.
De rest van het LEGO® NINJAGO assortiment bouwbaar ninjaspeelgoed omvat draken, voertuigen en tempels, zodat fans avonturen kunnen naspelen met hun helden. Elke set kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.Werk samen met Jay en Meester Lloyd en neem het op tegen 2 leden van het Wolvenmasker leger aan de rand van het Schaduwbos. Stap in het mechapak en ga de strijd aan met een groot gouden zwaard en 2 krachtige noppenschieters. Pas op! Het gemene duo heeft een kruisboog en gevaarlijke klauwen! Ze willen dat de kwaadaardige Lord Ras aan de macht komt. Jij bent de enige die ze kan tegenhouden!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....