LEGO 71761 Zane's power-upmecha EVO

Bij SpeelGoedNL: €  8,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71761
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 95
EAN : 5702017117263
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 71761 NINJAGO Set Zane's Power-upmecha EVO Actiefiguurset met Cobraslang, Bouwset voor Kinderen vanaf 6 Jaar

LEGO 71761 Zane's power-upmecha EVO

Laat kinderen kennis maken met de avontuurlijke actiewereld van LEGO NINJAGO, met Zane's power-upmecha EVO (71761), een van de NINJAGO-actiefiguren voor kinderen van 6 jaar en ouder. Kinderen kunnen deze gedetailleerde, verstelbare speelgoedmecha aanpassen en hem groter en sterker maken. Bovendien is hij gewapend met een cool zwaard en een ronddraaiend sterrenwapen.Deze LEGO NINJAGO-bouwset bevat 2 minifiguren: Zane en de Cobra Mechanic-slangenkrijger, zodat kinderen boeiende verhalen kunnen naspelen in NINJAGO City. Vanaf januari 2022 kunnen kinderen een verzamelbare banner verdienen als ze de ninjavijanden verslaan en hun opdracht volbrengen.De LEGO NINJAGO-poppetjes en -figuren houden kinderen weg van hun schermpjes en leiden hen naar een betoverende wereld vol fantasierijke actie. Hier kunnen ze samen met hun dappere ninjahelden de machten van het kwaad bestrijden met een uitgebreide reeks van LEGO-bouwsets, waaronder mecha-actiefiguren, draken en ninjatempels. NINJAGO-speelgoedsets zijn bovendien geweldige cadeaus voor kinderen van 6 jaar en ouder die dol zijn op ninja's en gevechten.De speelgoedmecha is ca. 12 cm groot.Bevat 95 stukken.Laat ninjafans kennismaken met de spannende LEGO NINJAGO wereld met Zane's power-upmecha EVO (71761) voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze gedetailleerde, verstelbare mecha kan worden verbeterd tot een nog groter en sterker model en is voorzien van een cool zwaard en een ronddraaiende ster.

Spanning en beloningen voor kinderen
Deze ninjabouwset is inclusief 2 minifiguren: Zane en de slangenkrijger Cobra Mechanica, waarmee kinderen allerlei spannende verhalen uit NINJAGO City kunnen naspelen. Nieuw vanaf januari 2022: als ze de tegenstanders van de ninja's weten te verslaan en hun missie tot een goed einde brengen, ontvangen ze een verzamelvaandel als beloning.

Ninjabouwsets die de creativiteit stimuleren
NINJAGO speelgoed weet kinderen achter hun schermen vandaan te halen en neemt ze mee naar een boeiende fantasiewereld vol actie. Hier kunnen ze het samen met hun ninjahelden opnemen tegen allerlei slechteriken met een uitgebreide verzameling bouwsets met mecha, draken en tempels.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....