LEGO 71804 Arins strijdmecha

Bij SpeelGoedNL: €  12,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71804
Leeftijd : 4++
Releasedatum : 1-2024
Onderdelen : 104
EAN : 5702017565545
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Met LEGO® NINJAGO® Arins strijdmecha fantasiespeelgoed kunnen kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen en verhalen naspelen met een mecha-actiefiguur en 2 minifiguren.

LEGO 71804 Arins strijdmecha

Met het ninjaspeelgoed Arins strijdmecha (71804) kunnen kinderen vanaf 4 jaar leren bouwen terwijl ze hun ninjahelden helpen om hun drakenvrienden te redden. Dit rollenspel-actiespeelgoed bevat een indrukwekkende mechafiguur die kinderen inspireert om spannende avonturen uit seizoen 2 van de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising na te spelen.
Deze LEGO® set is inclusief 2 minifiguren: Arin met een katana en een Wolvenmasker strijder met een zwaard. Arin past in de verstelbare mechafiguur die een groot zwaard en een draaiend mes vasthoudt, terwijl de Wolvenmasker strijder kan vliegen in een zweefvliegtuig met verstelbare vleugels, een schijfschieter en 2 speren. Er is ook een bouwbare kristallen grot met daarin de Hamer van Verbrijzeling en een wapenrek met 2 gouden katana's.
Dit ninjaspeelgoed is ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar het plezier van bouwen met LEGO stenen te laten ervaren. De set bevat een startsteen: een gedeeltelijk gebouwde basis waarmee kinderen snel en vol vertrouwen kunnen bouwen.Maak je op om je krachten te bundelen met Arin en zijn geweldige mecha terwijl ze het opnemen tegen een gemene Wolvenmasker strijder! Spring in de mecha met zijn grote zwaard en draaiende mes, maar pas op: de Wolvenmasker strijder kan in zijn krachtige zweefvliegtuig de lucht in vliegen en een schijf op je afvuren. Het is jouw taak om de Hamer van Verbrijzeling uit de kristallen grot te pakken en ervoor te zorgen dat het Wolvenmasker leger de macht niet grijpt. Gaat het je lukken?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....