LEGO 71471 Mateo's terreinwagen

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71471
Leeftijd : 7++
Onderdelen : 94
EAN : 5702017584195
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71471 Mateo's terreinwagen

Meer afbeeldingen

Het avontuurlijke LEGO® DREAMZzz™ Mateo's terreinwagen speelgoed is een fantasierijk cadeau voor kinderen met een minifiguur van Mateo en figuren van Z-Blob en een Grimgebroed.

LEGO 71471 Mateo's terreinwagen

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen de geweldige LEGO® DREAMZzz™ wereld verkennen met Mateo's terreinwagen (71471). De set is gebaseerd op de spannende tv-serie en kinderen kunnen de heldenfiguren Mateo en Z-Blob helpen een magische zandloper terug te vinden door het speelgoedvoertuig te bouwen als een buggy of een quadcopter.

Door 2 spannende bouwmogelijkheden te bieden, moedigt dit actiespeelgoed kinderen aan om hun fantasie de vrije loop te laten en hun eigen avonturen te kiezen. In de buggymodus is het model een stevige terreinwagen met draaiende wielen en in de quadcoptermodus een compacte vliegmachine met krachtige motoren.

De set wordt tot leven gebracht door LEGO DREAMZzz personages, inclusief een gedetailleerde minifiguur van Mateo met een schieter. De set bevat ook figuren van een Grimgebroed en Mateo's kleverige hulpje Z-Blob, zodat kinderen creatief aan de slag kunnen en hun eigen droomavontuur kunnen bouwen.Een Grimgebroed heeft de zandloper gestolen en jij moet Mateo en Z-Blob helpen hem terug te krijgen met dit coole voertuig! Kies ervoor om LEGO® DREAMZzz™ Mateo's terreinwagen te bouwen als buggy of quadcopter. In de buggymodus wordt het een stevige terreinwagen en in de quadcoptermodus een helikopter met krachtige motoren. De jacht om de zandloper is begonnen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....