LEGO 31209 De geweldige Spider-Man

Bij SpeelGoedNL: €  167,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-31209
Leeftijd : 18+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 2099
EAN : 5702017415567
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Exclusives
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Art De geweldige Spider-Man 31209 bouwset; nostalgisch cadeau voor fans van Spider-Man en een creatieve hobby voor volwassenen om een wanddecoratie van een superheld te maken (2099 onderdelen)

LEGO 31209 De geweldige Spider-Man

Haal een van 's werelds meest geliefde superhelden in huis met deze LEGO® Art De geweldige Spider-Man (31209) bouwset. Dit driedimensionale kunstwerk is gemaakt van gelaagde LEGO stenen, waardoor Spider-Man uit de lijst lijkt te klimmen en zijn hoofd en vingers in verschillende posities kunnen worden gezet.

Breng een eerbetoon aan de superheld

Dit opvallende kunstwerk heeft verschillende details om Spider-Man fans blij te maken. De achtergrond doet denken aan de gestippelde printtechniek van het stripboek en er zijn 15 spinnen ter ere van Amazing Fantasy nummer 15 waarin Spider-Man voor het eerst verscheen in augustus 1962. Een afbeelding in de benedenhoek bevat de bekende zin "With great power there must also come great responsibility."

Ontspannende LEGO sets voor volwassenen

Scan de QR-code en luister naar de soundtrack met speciale content die je nog meer laat opgaan in de bouwervaring. Als je klaar bent, kun je dit unieke kunstwerk met trots thuis of op kantoor aan de muur hangen.Creëer een eerbetoon aan superhelden en stripboeken met dit LEGO® bouwproject. Breng Spider-Man tot leven met dit unieke 3D-kunstwerk waarbij hij uit de lijst lijkt te klimmen. Zijn hoofd en vingers zijn verstelbaar. Geniet tijdens het bouwen van de bijbehorende soundtrack voor een nog leukere creatieve ervaring voordat je je creatie met trots aan de muur hangt.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....