LEGO 43217 Huis uit de film 'Up'

Bij SpeelGoedNL: €  48,94

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43217
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 4-2023
Onderdelen : 598
EAN : 5702017424842
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Exclusives, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Betover elke Disney en Pixar fan met deze set die bestaat uit het bekende huis uit Up, veel accessoires voor creatieve verhalen, 2 LEGO® minifiguren en een LEGO hondenfiguur.

LEGO 43217 Huis uit de film 'Up'

Het avontuur wacht op Disney fans vanaf 9 jaar met dit leuke LEGO® ǀ Disney en Pixar Huis uit de film 'Up' (43217). De set bevat een gedetailleerd deel van het bekende huis met een schoorsteen en ballonnen, 2 LEGO minifiguren, een LEGO hondenfiguur, een rugzak en een avonturenboek. Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app: inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden.

Bouwbare herinneringen
Deze set is gebaseerdop de Disney en Pixar film Up en zal fans van de film en oudere kinderen aanspreken met de vele details en het uitdagende bouwproces. Het model inspireert fantasierijke avonturen en kan na het spelen met trots op een plank worden gezet.

Bekende personages
De set is inclusief 2 LEGO minifiguren van Carl Fredricksen en Russell, plus een LEGO hondenfiguur van Dug. Dit geweldige bouwspeelgoed is een leuk cadeau voor volwassen fans van Up of oudere kinderen die mee willen doen met de nieuwste trend.Pak de snacks in, want het is tijd voor een avontuur! Reis met Carl en Russell mee naar mysterieuze plekken in deze coole LEGO® set. Bouw het bekende huis uit de Disney en Pixar film Up, stuur de ballonnen door de schoorsteen en ga waar de wind je heen brengt. Verken de kamers met Russell, maak een slaapplek klaar voor Dug en luister naar Carls verhalen terwijl je verder zweeft. Zodra je bent geland, pak je je rugzak en ga je op ontdekkingstocht!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....