LEGO 71782 Cole's Aardedraak EVO

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71782
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 285
EAN : 5702017399690
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® NINJAGO® Cole's Aardedraak EVO 71782 bouw- en speelset; een verstelbare speelgoeddraak en minifiguren van Cole en een bottenstrijder; cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op bouwen en ninja-actie (285 onderdelen)

LEGO 71782 Cole's Aardedraak EVO

Kinderen zullen met veel plezier spannende ninjaverhalen naspelen met deze speelset met een verstelbare draak die kan worden versterkt, een schorpioen en 2 minifiguren.Kinderen van 7 jaar en ouder zullen graag meeslepende confrontaties naspelen met deze LEGO® NINJAGO® Cole's Aardedraak EVO (71782) speelset. Tijdens de strijd kunnen kinderen de verstelbare speelgoeddraak upgraden om hem nog groter en sterker te maken door gouden vleugels, hoorns en een staart toe te voegen.

Cool ninjaspeelgoed voor kinderen
Deze speelset bevat 2 minifiguren: Cole met een gouden katana en Bottenschorpioen met een zeis en diverse bottenstrijderwapens. Bottenschorpioen kan ookde strijd aangaan op zijn 6-potige schorpioen. Als ze in de uitdaging slagen, worden kinderen beloond met een verzamelvaandel voor Kracht.

Een leuke digitale ervaring voor LEGO bouwers
Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....