LEGO 43216 Betoverende reis van prinses

Bij SpeelGoedNL: €  54,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43216
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 320
EAN : 5702017424835
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® ǀ Disney Betoverende reis van prinses 43216 bouw- en speelset; een leuk cadeau om samen spelen te stimuleren; fantasierijke voertuigset voor kinderen vanaf 6 jaar met een passie voor reizen (320 onderdelen)

LEGO 43216 Betoverende reis van prinses

Disney fans zullen dol zijn op de speelmogelijkheden van deze set met een luchtballon, een vliegend tapijt, een open koets en 3 LEGO® minipoppetjes.Kinderen vanaf 6 jaar en fans van Disney's Aladdin, Assepoester en Rapunzel zullen geïnspireerd worden door deze LEGO® ǀ Disney Betoverende reis van prinses (43216) set met 3 bouwbare transportmiddelen, een klein relaxgedeelte, 3 LEGO minipoppetjes en 2 LEGO dierenfiguren. Met de LEGO Builder app genieten kinderen van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets bewaren en hun voortgang opslaan.

Een passie voor avonturen
Deze DisneyPrincess set stimuleert het zelfvertrouwen, de fantasie en de creativiteit van kinderen wanneer ze hun eigen verhalen met geliefde personages naspelen. De set is geschikt om samen mee te spelen en kan worden gecombineerd met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer mogelijkheden.

Verschillende bekende personages
Deze set nodigt uit tot spelen met Disney's Assepoester, Jasmine en Rapunzel en is een leuk cadeau waar Disney fans van alle leeftijden van zullen genieten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....