LEGO 43246 Disney Princess marktavonturen

Bij SpeelGoedNL: €  84,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43246
Leeftijd : 6++
Onderdelen : 817
EAN : 5702017584935
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 43246 Disney Princess marktavonturen

Meer afbeeldingen

Verwen fans met dit bouwspeelgoed met 4 gebouwen, 4 LEGO® ǀ Disney Princess minipoppetjes en 2 verzamelringen met verwisselbare decoraties.

LEGO 43246 Disney Princess marktavonturen

Maak indruk en vermaak Disney Princess fans en kinderen vanaf 6 jaar met deze gedetailleerde LEGO® ǀ Disney Princess: Disney Princess marktavonturen (43246) bouwset. De doos bevat 4 gebouwen, waarvan één met een kleine opslagruimte bovenop, en een klein model met een bloempot, bankje en fontein. Inclusief LEGO ǀ Disney minipoppetjes van Tiana, Aurora, Assepoester en Ariël, plus 2 verzamelringen met 4 versieringen die kunnen worden verwisseld. Kinderen kunnen een markt ontwerpen en eindeloze verhalen naspelen of nieuwe avonturen bedenken met diverse accessoires.
Deze Disney cadeauset helpt het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten en stimuleert creatief speelplezier. Kinderen en volwassenen zullen genieten van de details in de verschillende gebouwen, met kleuren die passen bij de outfits van de personages. Kinderen krijgen ook een eenvoudige en intuïtieve bouwervaring met de LEGO Builder app. Ze kunnen inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.Verken de set Disney Princess marktavonturen en ontdek wat er in deze LEGO® ǀ Disney bouwset zit! Ga langs bij de kleermaker en zoek naar een nieuwe baljurk zoals die van Assepoester. Bezoek de schatwinkel en vind de kaart van Ariël. Wat ruikt daar zo lekker? Tiana kookt gumbo en beignets. Is er tijd voor een dutje voordat je op schattenjacht gaat? De B&B heeft de beste bedden – vraag het maar aan Aurora. Rust lekker uit... het avontuur wacht op je!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....