LEGO 43211 Kasteel van Aurora

Bij SpeelGoedNL: €  36,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43211
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 187
EAN : 5702017424781
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® ǀ Disney Kasteel van Aurora 43211 bouw- en speelset; fantasierijke speelset voor leuke rollenspellen met prinsessenthema; een gedetailleerde Doornroosje set voor eindeloos speelplezier; leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar (187 onderdelen)

LEGO 43211 Kasteel van Aurora

Maak een kleine fan van Disney's Aurora blij met deze LEGO® set, bestaande uit een kasteel met een draaiende vloer en glijbaan, 2 kleinere modellen en 3 LEGO minipoppetjes.Maak een kind van 4 jaar of ouder blij met deze LEGO® ǀ Disney Kasteel van Aurora (43211) bouwset. De set bevat een kasteel met een glijbaan en trap, 3 LEGO minipoppetjes en 2 kleinere modellen. Geef zelfs de jongste kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Bouwen, spelen, fantaseren en groeien
Deze 4+ set stimuleert het zelfvertrouwen van jonge kinderen. De handige startstenen geven hen een stevig basis voor hun model. Elk zakje stenen bevat een personage, zodat kinderen direct kunnen gaan spelen en de hele set later kunnen afbouwen.

Leuk voor het hele gezin
Met 4+ sets kunnen ouders en kinderen samen bouwen. Ook volwassenen die nog nooit met LEGO bouwspeelgoed hebben gebouwd, hoeven zich geen zorgen te maken: kinderen kunnen zelf aan de slag met de instructies met afbeeldingen, waardoor ook kinderen die nog niet kunnen lezen alles goed kunnen volgen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....