LEGO 43238 Elsa's Frozen kasteel

Bij SpeelGoedNL: €  38,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43238
Leeftijd : 4++
Onderdelen : 163
EAN : 5702017584898
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 43238 Elsa's Frozen kasteel

Meer afbeeldingen

Verwen fans van Frozen met een bouwbaar speelgoedkasteel, 3 kleinere modellen, Elsa en Anna LEGO® ǀ Disney minipoppetjes en 2 LEGO ǀ Disney dierenfiguren.

LEGO 43238 Elsa's Frozen kasteel

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen onbeperkt spelen in hun eigen paleis terwijl ze leren bouwen met dit LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen kasteel (43238) bouwspeelgoed. Er is een kasteel met een keuken, een open haard, een schommel- en glijbaangedeelte, een kampvuur, een kleine ijskano en veel verhaalideeën. Inclusief LEGO ǀ Disney minipoppetjes van Elsa en Anna, plus LEGO ǀ Disney dierenfiguren van Bruni en een babyrendier.
Deze 4+ bouwset vergroot het zelfvertrouwen van kinderen en laat volwassenen delen in het plezier. Een startsteen geeft kinderen een stevige basis om op te bouwen en elk zakje stenen bevat een personage, zodat het spelen snel kan beginnen en de hele bouwset later kan worden voltooid.
Naast eenvoudige instructies met afbeeldingen, gemaakt voor kinderen die nog niet kunnen lezen, biedt de LEGO Builder app een eenvoudig, intuïtief bouwavontuur. Kinderen kunnen inzoomen, modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Een leuk cadeau voor Disney Frozen fans!Bezoek een kasteel geïnspireerd op de Disney film Frozen! Duik in deze LEGO® ǀ Disney bouwset en ga op ontdekkingstocht. Zwaai naar Elsa als je naar de keuken gaat voor een ijsje. Spring op de schommel en klim dan naar de top om te zien wat er in de kist zit voordat je naar beneden glijdt. Ga samen met Anna, Elsa, Bruni en een babyrendier bij het kampvuur zitten om marshmallows te roosteren. Mmm, lekker! Het plezier met je vrienden stopt nooit!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....