LEGO 42609 Elektrische auto en oplaadpunt

Bij SpeelGoedNL: €  13,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42609
Leeftijd : 6++
Onderdelen : 170
EAN : 5702017589305
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 42609 Elektrische auto en oplaadpunt

Meer afbeeldingen

Het LEGO® Friends Elektrische auto en oplaadpunt bouwspeelgoed voor kinderen bestaat uit een bouwbaar voertuig, een oplaadpunt, 2 personages en een figuur van een hond.

LEGO 42609 Elektrische auto en oplaadpunt

Stimuleer fantasierijke avonturen met het LEGO® Friends Elektrische auto en oplaadpunt (42609) voertuigspeelgoed voor meisjes, jongens en kinderen vanaf 6 jaar. Deze autobouwset bevat een 'oplaadpunt', 2 personages, accessoires en een hondenfiguur.
Kinderen kunnen naspelen hoe Zac en Nova samen lunchen bij het oplaadpunt. Via het mondstuk kunnen ze de auto op het oplaadpunt aansluiten. De auto heeft zitplaatsen voor de minipoppetjes en voor Dango de hond. Het model beschikt ook over een motorkap die open kan met ruimte om accessoires op te bergen. Bij het laadstation staan een tafel en 2 krukken waar Zac en Nova kunnen picknicken en er zijn voer- en waterbakken voor Dango.
Deze bouwset voor kinderen is leuk speelgoed of een cadeau voor een speciale gelegenheid voor kinderen die van rollenspelavonturen houden. Laat de LEGO® Builder app je kind begeleiden op een intuïtief bouwavontuur waarbij het kan inzoomen en modellen in 3D kan draaien, sets kan opslaan en de voortgang kan bijhouden.Klaar om samen met Zac een ritje te maken in zijn elektrische auto? Hij belt zijn vriendin Nova en ze ontmoeten elkaar bij het oplaadpunt met zonne-energie. Terwijl ze wachten tot de auto is opgeladen, genieten ze van een hapje aan de picknicktafel. Er is zelfs eten en drinken voor Zacs hond Dango. Zodra de auto is opgeladen, maken de vrienden samen een mooie rit. Wat een leuke manier om de dag door te brengen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....