LEGO 41735 Tiny House

Adviesprijs: €  64,99

Korting: -30%

Nu tijdelijk voor: €  45,49

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41735
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 785
EAN : 5702017415208
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 41735 Tiny House

Meer afbeeldingen

LEGO® Friends Tiny House 41735 bouw- en speelset; cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder; inclusief 3 minipoppetjes en 3 dierenpersonages; kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met deze kampeerspeelgoedset (785 onderdelen)

LEGO 41735 Tiny House

Speelset met een tiny house voor creatieve kinderen die dol zijn op kampeerverhalen.Creatieve avonturen zijn zo gebouwd met deze LEGO® Friends Tiny House (41735) set voor kinderen van 7 jaar en ouder. De auto trekt het tiny house en heeft zitplaatsen voor de 3 minipoppetjes. Het huis kan open, zodat je de badkamer, keuken en slaapkamers kunt zien. Met het kampvuur kunnen kinderen hun eigen kampeerverhalen naspelen. Kinderen zullen het geweldig vinden om de personages en hun hobby's te leren kennen. Leo heeft huisgemaakte snacks meegenomen en Liann kan niet wachten om alle dieren te schetsen in het mooie bos. Paisley heeft haar konijn bij zich en kijkt ernaar uit om liedteksten te schrijven in de inspirerende omgeving.

Een nieuwe manier van bouwen
Laat de LEGO Builder app je kind meenemen op een intuïtief bouwavontuur: zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd de voortgang bij.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City
Kinderen kunnen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....