LEGO 41738 Honden reddingsfiets

Bij SpeelGoedNL: €  8,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41738
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 125
EAN : 5702017415239
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Friends Honden reddingsfiets 41738 bouw- en speelset voor kinderen vanaf 6 jaar; inspireer fantasierijk speelplezier met deze speelgoedfiets; inclusief een afneembare fietskar voor leuke verhalen (125 onderdelen)

LEGO 41738 Honden reddingsfiets

Verras kinderen die van dieren houden met deze LEGO® Friends Honden reddingsfiets speelset, waarmee ze dierenreddingsmissies kunnen naspelen.Dierenvrienden van 6 jaar en ouder kunnen urenlange avonturen beleven met deze LEGO® Friends Honden reddingsfiets (41738) bouwset. Ze kunnen Heartlake City doorzoeken met speurneus Aliya en haar vriendinnetje Victoria om de vermiste pup te vinden. Kinderen zullen de hondenpoep en de pootafdrukken geweldig vinden! Deze coole speelgoedset bevat een reddingsfiets met een afneembare kar die open kan. Ook is er een klein parkgedeelte met een bankje en een struik die opgetild kan worden om de vermistepuppy te vinden, plus accessoires om kinderen te helpen het hondje te verzorgen.

Een nieuwe manier van bouwen
Maak je op voor een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City
Kinderen kunnen vrienden maken en leuke locaties ontdekken in het LEGO Friends universum, waar ze creatief spelen en levensechte avonturen naspelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....