LEGO 10415 Gevoelens en emoties

Bij SpeelGoedNL: €  24,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10415
Leeftijd : 1½++
Onderdelen : 23
EAN : 5702017583259
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

LEGO 10415 Gevoelens en emoties

Meer afbeeldingen

Peuters ontwikkelen hun zelfexpressie en fijne motoriek terwijl ze dit creatieve en aanpasbare speelgoed bouwen en herbouwen.

LEGO 10415 Gevoelens en emoties

Help peuters hun emotionele reacties beter te begrijpen met het LEGO® DUPLO® Mijn eerste gevoelens en emoties (10415) cognitief educatief speelgoed. Het wordt geleverd met 4 verschillende personages, elk met 2 uitdrukkingen, zodat peuters de gezichten van het speelgoed kunnen veranderen om aan te geven hoe ze zich voelen.
Nieuwsgierige peuters kunnen leren dat mensen er zijn in alle soorten en maten. Met dit inclusieve speelgoed kunnen ze ontdekken hoe de ene persoon er heel anders uit kan zien dan de andere. Peuters verfijnen hun creatieve en fijne motoriek door de gekleurde stenen te stapelen om de figuren te creëren. Ze oefenen het combineren van kleuren door het haar en de kleding van de speelgoedpersonages met stenen van dezelfde kleur te bouwen of de figuren opnieuw op te bouwen met contrasterende kleuren.
Dit LEGO DUPLO speelgoed wordt geleverd met stenen in interessante vormen die voor kleine vingertjes leuk zijn om te verkennen, waardoor peuters onbeperkt creatief kunnen spelen.Help kinderen hun gevoelens te uiten terwijl ze plezier maken tijdens het spelen met deze praktische LEGO® DUPLO® Mijn eerste gevoelens en emoties set. Elk van de 4 personages is ontworpen om peuters aan te moedigen zelfbewustzijn te ontwikkelen en heeft 2 uitdrukkingen – blij en boos – waardoor volwassenen en peuters kunnen ontdekken waarom we soms allemaal sterke emoties ervaren.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....