LEGO 10982 Fruit- en Groentetractor

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10982
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 19
EAN : 5702017416168
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO DUPLO

Meer afbeeldingen

Educatief bouwspeelgoed voor kinderen met een duwtractor met aanhangwagens, een tomaat, een ananas en een stronk broccoli om de fijne motoriek te stimuleren en ze spelenderwijs te laten kennismaken met duurzaam leven.

LEGO 10982 Fruit- en Groentetractor

Met deze LEGO® DUPLO® Mijn eerste Fruit- en Groentetractor (10982) kunnen peuters van alles leren tijdens het spelen. Ze gaan samen met de boer fruit en groenten oogsten met de duwtractor en 3 aanhangwagens. Kinderen vanaf 18 maanden verbeteren hun fijne motoriek terwijl ze leren hoe fruit en groenten 'groeien' door de stenen op elkaar te stapelen. Ook kunnen ze veel plezier beleven aan het sorteren van de kleuren: peuters kunnen de plant op de juiste aanhangwagen zetten of hun creativiteit en zelfexpressie de vrije loop laten om de kleuren te combineren en de gezichten te wisselen!

Educatief speelgoed dat leren leuk maakt
Al het LEGO DUPLO speelgoed is deskundig ontworpen met leuke verhaallijnen, vrolijke kleuren, boeiende personages en veel details om de basisvaardigheden van kinderen te stimuleren. Deze set is te combineren met andere speelgoedsets in de Mijn eerste bio-reeks, maar ook met alle andere LEGO DUPLO modellen.Peuters genieten van speelplezier op de boerderij terwijl ze de oogst binnenhalen. Ze verbeteren hun stapelvaardigheden wanneer ze de planten bouwen om ze te laten groeien en kunnen het voedsel combineren met de juiste kleur aanhangwagen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....