LEGO 10988 Het busritje

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10988
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 16
EAN : 5702017416243
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO, DUPLO Town
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DUPLO® Stad Het busritje 10988 educatieve bouw- en speelset; peuters vanaf 2 jaar leren over het verkeer en doen alsof ze met de bus onderweg zijn naar de crèche en vrienden maken (16 onderdelen)

LEGO 10988 Het busritje

Peuters beleven een alledaags avontuur met LEGO® DUPLO® Stad Het busritje (10988). Met deze kleurrijke speelset kunnen kinderen vanaf 2 jaar doen alsof ze naar de crèche reizen met hun beste vriendjes. De kinderen wachten geduldig op de speelgoedbank bij de halte tot de bus aankomt en kijken wat voor lekkers ze in hun broodtrommels hebben.

Educatief speelgoed voor peuters dat leren leuk maakt

LEGO DUPLO sets bevatten diverse personages, zodat jonge kinderen kunnen doen alsof ze nieuwe vrienden maken. Ze ontwikkelen hun fijne motoriek als ze het dak van de schoolbus openen en de figuren erin zetten. De figuren staan achter het hek terwijl de bus stopt en helpen peuters te leren hoe ze zich in het verkeer moeten gedragen. Net als al het LEGO DUPLO peuterspeelgoed laat deze set jonge kinderen onbegrensd plezier beleven terwijl ze zich leren uiten en genieten van zelfbedachte avonturen.Peuters gaan op avontuur terwijl ze een leuke busrit maken. Er is zoveel te leren terwijl ouders en peuters naspelen hoe ze met de bus naar de crèche gaan. De kleintjes oefenen met wachten in de rij en ontdekken hoe ze zich in het verkeer moeten gedragen. Ze ontwikkelen sociale vaardigheden terwijl ze met hun vriendjes in de bus zitten, kijken wat ze in hun broodtrommels hebben en de hele weg kletsen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....