LEGO 76996 Knuckles' mechabewaker

Bij SpeelGoedNL: €  28,96

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76996
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 276
EAN : 5702017592527
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Deze Knuckles' mechabewaker set biedt fans van LEGO® Sonic the Hedgehog™ volop actie met een mecha, een zweefvliegtuigje en 2 personages uit de games.

LEGO 76996 Knuckles' mechabewaker

Sonic fans, jongens en meisjes vanaf 8 jaar kunnen leuke avonturen naspelen met deze LEGO® Sonic the Hedgehog™ Knuckles' mechabewaker (76996) speelgoedset. Kinderen bedenken eindeloze missies voor Knuckles en Rouge terwijl ze de set bouwen. Vervolgens kunnen ze doen alsof ze de Master Emerald stelen met het zweefvliegtuig en die terughalen met de mecha.
Met dit leuke Sonic speelgoed kunnen kinderen manieren bedenken waarop Knuckles de Master Emerald kan bewaken of hoe Rouge hem kan stelen en ontsnappen. Elk kind dat van actiefiguren houdt, zal trots zijn op deze gedetailleerde mecha.
Snelle actie wordt gecombineerd met creatief spel in het LEGO Sonic the Hedgehog™ speelgoed. Fans van de Blauwe Waas zullen het geweldig vinden om scènes te bouwen met hun favoriete Sonic personages. Kinderen kunnen ook genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app: inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden.Bewaak de Master Emerald met Knuckles en zijn geweldige mecha! O nee, Rouge the Bat vliegt met haar zweefvliegtuig op je af om de Master Emerald te stelen. Kijk uit! Help Knuckles om de vuisten van de mechabewaker klaar te maken en pak snel de dubbele blasters. Nu, Knuckles! Pas op dat je de Master Emerald niet verbrijzelt. Grijp het zweefvliegtuigje en laat Rouge niet ontsnappen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....