LEGO 21245 Het Panda Huis

Adviesprijs: €  49,99

Korting: -30%

Nu tijdelijk voor: €  34,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21245
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 553
EAN : 5702017415802
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 21245 Het Panda Huis

Meer afbeeldingen

LEGO® Minecraft® Het Panda Huis 21245 bouw- en speelset; leuk LEGO huis dat eruitziet en beweegt als een panda, plus personages en accessoires uit de populaire videogame; cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar (553 onderdelen)

LEGO 21245 Het Panda Huis

Deze grote, beweegbare panda is ook een huis met 3 verdiepingen vol coole accessoires voor creatief speelplezier.LEGO® Minecraft® Het Panda Huis (21245) is het ultieme speelgoed voor Minecraft spelers met een passie voor panda's. Deze supergrote panda, die ook dienstdoet als huis, zal zeker indruk maken op alle spelers vanaf 8 jaar.

Een huis dat eruitziet en beweegt als een panda
Dit pandahuis van 3 verdiepingen heeft een opening aan de achterkant waardoor kinderen toegang krijgen tot de gemeubileerde kamers. Door de scharnierende constructie, inclusief het hoofd, kan het pandahuis rechtop, op vier poten of zittend worden geplaatst. Het interieur van de kamers kan steeds worden aangepast. Inclusief een jungleonderzoeker, een panda, een babypanda en een skelet. Buiten bevindt zich een bamboejungle waar spelers zich kunnen uitleven in een geliefd Minecraft tijdverdrijf: taart voeren aan de panda's. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....