LEGO 71787 Creatieve ninja opbergdoos

Bij SpeelGoedNL: €  51,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71787
Leeftijd : 5+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 530
EAN : 5702017413037
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® NINJAGO® Creatieve ninja opbergdoos 71787 bouw- en speelset voor kinderen van 5 jaar en ouder met voertuigen, een dojo en minifiguren; cadeau voor kinderen die van creatief bouwen en fantasierijk spelen houden (530 onderdelen)

LEGO 71787 Creatieve ninja opbergdoos

Met deze geweldige speelset kunnen kinderen hun ninjavaardigheden aanscherpen met Kai en Nya op een hindernisbaan bij de dojo of de stenen uit de doos gebruiken om nieuwe modellen te bouwen.Deze LEGO® NINJAGO® Creatieve ninja opbergdoos (71787) wordt geleverd met alles wat ninjafans van 5 jaar en ouder nodig hebben om hun helden te trainen en van urenlange actie te genieten. De set bevat 3 gebouwen, een hindernisbaan met 3 interactieve gedeelten, een wapenkamer met wapens, een ninja-auto en een ninjamotor.

530 onderdelen om creatief bouwen te stimuleren
De speelset is inclusief 6 minifiguren: Nya, Kai, Meester Wu, vrouwelijke en mannelijke leerlingen en Bottenjager, allemaal bewapend. Dit is de eerste keer dat een NINJAGO set wordt geleverd in een opbergdoos om kinderen te inspireren hun verbeeldingskracht te gebruiken en hun eigen gebouwen en voertuigen te bouwen. Het is ook een ideale manier om snel en gemakkelijk op te ruimen.

Een leuke digitale ervaring voor LEGO bouwers
Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....