LEGO 71785 Jay’s Titan Mech

Bij SpeelGoedNL: €  66,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71785
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 794
EAN : 5702017413013
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® NINJAGO® Jay's Titan Mech 71785 bouw- en speelset voor kinderen van 9 jaar en ouder met een strijdmecha, minifiguren van Jay, Nya en groene bottenstrijders; ninjaspeelset voor kinderen die dol zijn op bouwen en creatief spelen (794 onderdelen)

LEGO 71785 Jay’s Titan Mech

Ninjaspeelset boordevol actie met een verstelbare speelgoedmecha, een dubbele kruisboog op een kar en 5 minifiguren waarmee NINJAGO® fans allerlei confrontaties kunnen naspelen.Kinderen van 9 jaar en ouder zullen met plezier urenlang spannende ninja-actie naspelen met deze LEGO® NINJAGO® Jay's Titan Mech (71785) bouwset. De verstelbare speelgoedmecha heeft een cockpit op zijn borst met ruimte voor Jay, een groot drakenzwaard, 2 katana's en 2 schieters op zijn schouders.

5 minifiguren voor geweldige confrontaties
Deze coole speelgoedset voor kinderen bevat 5 minifiguren: ninjastrijders Jay en Nya, beiden bewapend met een zwaard, en groene bottenstrijders Bottenkoning, Bottenridder en Bottenjager met hun eigen groene bottenstrijderwapens, plus een dubbele kruisboog op een kar die is geladen met 4 snelvuurpijlen. Er is ook een Pixal Bot.

LEGO Builder app
Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....