LEGO 76993 Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot

Bij SpeelGoedNL: €  51,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76993
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 615
EAN : 5702017419510
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot 76993 bouw- en speelset voor kinderen van 8 jaar en ouder; inclusief Sonics snelheidsbol en lanceerder voor actie, plus 6 personages voor creatief rollenspel (615 onderdelen)

LEGO 76993 Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot

Kinderen vanaf 8 jaar werken samen met Sonic in deze LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmans eirobot (76993) speelset. Sonics aartsvijand Dr. Eggman en zijn handlanger Cubot hebben dieren gevangen om hun uitvindingen aan te drijven. Kinderen kunnen Sonics snelheidsbol lanceren om Dr. Eggman te verslaan voordat ze het laboratoriumgedeelte verkennen om informatie te verzamelen voor hun volgende missie.

Snel actiespel

Kinderen kunnen de snelheidsbol en de lanceerder gebruiken om over de helling en de stekels te vliegen. De eirobot heeft een afneembare capsule waarin Dr. Eggman de dieren plaatst. De dieren worden naar buiten geduwd en kunnen worden gered wanneer Sonic een voltreffer scoort op Dr. Eggman met behulp van de snelheidsbol.

Meerdere manieren om te spelen

De LEGO Sonic the Hedgehog™ speelgoedsets staan voor snelheid, actie en creatief spel. Fans van de Blauwe Waas kunnen de leukste Sonic avonturen naspelen en daarna doen alsof ze voor Sonics dierenvriendjes zorgen.De slechterik Dr. Eggman en zijn handlanger, Cubot, vangen dieren om hun uitvindingen aan te drijven. Kun jij Sonic in de snelheidsbol lanceren zodat hij zijn dierenvriendjes kan redden? Je moet de scherpe stekels ontwijken om Dr. Eggman en zijn mecha goed te raken. Als Dr. Eggman is uitgeschakeld, kunnen Sonic en zijn vrienden het laboratoriumgedeelte verkennen om informatie te verzamelen voor hun volgende missie.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....