LEGO 43208 Jasmines en Mulans avontuur

Bij SpeelGoedNL: €  37,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43208
Leeftijd : 5+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 176
EAN : 5702017154350
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 43208 Disney Princess Jasmines en Mulans Avontuur Speelgoedpaleis met Minipoppetjes, Speelgoedpaard en Tijgerfiguur

LEGO 43208 Jasmines en Mulans avontuur

Dit LEGO Disney Jasmines en Mulans Avontuur (43208) prinsesspeelgoed zal fans van Disneys Aladdin en Mulan inspireren, ongeacht de leeftijd. De set bevat een kapel en speelgoedpaleis, minipoppetjes van prinses Jasmijn en Mulan, plus 2 LEGO-dierenfiguren, en er zit ook een speelgoedpaard bij! Dit LEGO Mulan-speelgoed bevat interactieve digitale bouwinstructies om het bouwen extra leuk te maken. De bouwinstructies zijn onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies-app, met intuïtieve zoom-, en draaifuncties zodat kinderen een beeld van het model krijgen tijdens het bouwen.Deze Disney Princess-bouwspeelgoedsets stimuleren het zelfvertrouwen van kinderen en prikkelen hun verbeelding en creativiteit wanneer ze scènes uit de film naspelen of hun eigen verhalen bedenken. Met deze set kunnen kinderen snel aan het spelen slaan met de minipoppetjes van Jasmijn en Mulan, het speelgoedpaleis, plus LEGO-dierenfiguren van Khan het speelgoedpaard en Rajah de tijger. Het is een leuk cadeau voor verjaardagen of 'zomaar' tussendoor voor flinke kinderen van 6 jaar of ouder. Afmetingen: ca. 17 cm hoog, 22 cm breed en 8 cm lang.Bevat 176 stukken.Kinderen vanaf 5 jaar en fans van Disney's Aladdin en Mulan zullen geïnspireerd raken door deze LEGO ǀ Disney Jasmines en Mulans avontuur (43208) set met een bouwbaar speelgoedpaleis en kleine tempel, 2 minipoppetjes en 2 LEGO figuren van dieren, plus interactieve digitale bouwinstructies die het bouwen extra leuk maken. Met de intuïtieve zoom- en draaifuncties in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen hun model visualiseren tijdens het bouwen.

Spelen, leren en groeien
Deze Disney Princess set stimuleert het zelfvertrouwen, de fantasie en de creativiteit van kinderen. De set is geschikt om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer mogelijkheden.

Bekende personages
Met deze set kunnen kinderen al snel spelen met de minipoppetjes van Disney's Jasmine en Mulan plus figuren van het paard Khan en de tijger Rajah. Een leuk cadeau om elke dag mee te spelen voor een kind dat iets extra's verdiend heeft.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....