LEGO 76964 Dinosaurusfossielen: T. rex schedel

Bij SpeelGoedNL: €  33,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76964
Leeftijd : 9++
Onderdelen : 577
EAN : 5702017583181
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Jurassic World
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Trakteer jongens en meisjes op een speelgoedskelet voor kinderen met deze T. rex schedel, een LEGO® Jurassic World cadeau voor dinosaurusfans.

LEGO 76964 Dinosaurusfossielen: T. rex schedel

Inspireer jongens en meisjes of beginnende paleontologen vanaf 9 jaar met dit LEGO® Jurassic World Dinosaurusfossielen: T. rex schedel (76964) speelgoed voor kinderen. Dit is de eerste Jurassic World set die is gemaakt om neer te zetten: een schedel met kaak die open en dicht kan, een standaard met informatiebordje, een verborgen stuk 'amber' aan de achterkant van het model en een 'fossiele' voetafdruk.
De LEGO Builder app begeleidt jonge dinosaurusfans op een intuïtief bouwavontuur. Met de app kunnen ze inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Misschien zullen ze iets van de opwinding voelen die paleontologen ervaren terwijl ze het model bouwen.
Er zijn diverse LEGO Jurassic World sets voor kinderen, of ze nu klassieke scènes uit de films en animatieserie willen naspelen of de indrukwekkende modellen willen bouwen en neerzetten om te laten zien waar ze zo dol op zijn. De sets zijn leuke cadeaus voor dinosaurusliefhebbers en fans van alle leeftijden.Bouw je eigen T. rex-schedel om tentoon te stellen! Verdiep je in deze LEGO® Jurassic World set en creëer je eigen versie van de machtige dinosaurusschedel. Het model heeft een beweegbare kaak die je open en dicht kunt doen. Er is ook een 'fossiele' voetafdruk en een verborgen stuk 'amber' om toe te voegen. Maak het model af met een informatiebordje. Je kunt de schedel van de standaard verwijderen om de aankleding van je model op elk moment te veranderen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....