LEGO 76958 Dilophosaurus hinderlaag​

Bij SpeelGoedNL: €  19,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76958
Leeftijd : 6+
Onderdelen : 211
EAN : 5702017421933
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Jurassic World
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Kinderen kunnen een klassieke Jurassic Park scène naspelen met deze LEGO® Jurassic World Dilophosaurus hinderlaag​ (76958) bouw- en speelset. Dit coole cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar bevat een figuur van een Dilophosaurus en een bouwbare Jurassic Park Jeep® met bestuurdersstoel voor de minifiguur van Dennis Nedry, plus modderige voetafdrukken van een minifiguur en een dino. Er is ook een klein junglegedeelte, inclusief een bord met de tekst 'East Dock' waar de jeep tegenaan kan rijden zoals in de film en een Barbasol blik om fantasierijk spel te stimuleren.

LEGO Builder
Laat de LEGO Builder app je kind meenemen op een intuïtief bouwavontuur: inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden.

Dinopret
LEGO Jurassic World sets bevatten voorgevormde, bouwbare dinosaurusfiguren, minifiguren en gedetailleerde voertuigen om scènes uit de films en de animatieserie na te spelen, zelf nieuwe verhalen te bedenken of de verzamelmodellen een mooi plekje te geven.

LEGO 76958 Dilophosaurus hinderlaag​

Laat kinderen een onvergetelijke scène uit de film Jurassic Park naspelen met deze verzamelset met een bouwbare Jeep® en een Dilophosaurus figuur.Dennis Nedry rijdt weg in de Jeep® met een blik gestolen dinosaurus-DNA! Maar het regent hard en op weg naar de haven verliest hij de controle over het stuur. Kan hij de auto uit de modder krijgen en ontsnappen voordat de Dilophosaurus aanvalt?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....