LEGO 76963 Reddingscentrum voor babydinosaurussen

Bij SpeelGoedNL: €  33,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76963
Leeftijd : 4++
Onderdelen : 139
EAN : 5702017567150
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Jurassic World
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Inspireer jonge dinofans met deze LEGO® Jurassic World set, inclusief 5 realistische dinosaurusspeelgoedfiguren, 2 minifiguren en een voertuig met vierwielaandrijving.

LEGO 76963 Reddingscentrum voor babydinosaurussen

Jonge fans vanaf 4 jaar kunnen met dino's spelen terwijl ze leren bouwen met deze LEGO® Jurassic World Reddingscentrum voor babydinosaurussen (76963) set. Er is een terreinwagen en een onderzoeksgebied met een grotmuur, beide met startsteenelementen, plus een voederstation. Met 2 minifiguren en figuren van een jonge Ankylosaurus, Triceratops en Velociraptor, een kleine Velociraptor en een volwassen Pteranodon kan het spelen snel beginnen.

Deze LEGO set bevat instructies met afbeeldingen – handig voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Voor nog meer digitaal plezier heeft de LEGO Builder app zoom- en draaifuncties waarmee jongens en meisjes hun model op het scherm kunnen zien terwijl ze het bouwen.

LEGO Jurassic World 4+ sets laten jonge kinderen kennismaken met hun favoriete film- en tv-personages en zijn leuke cadeaus. Ze bevatten speciaal ontworpen startstenen, zodat zelfs beginnende bouwers voertuigen, gebouwen en meer kunnen maken met slechts een beetje hulp van een volwassene.Help Darius en Sammy de dinosaurussen in het reddingscentrum te voeden en te verzorgen. Rijd met het terreinwagen naar het centrum en laad de kist uit. Zet het eten bij de schuur zodat de kleine dinosaurussen het kunnen vinden. O nee, die grote Pteranodon heeft de vis gestolen! Kijk hoe de kleintjes samen eten en spelen. Wacht, wat is dat? Een nieuw ei! Binnenkort komt er een babydinosaurus bij.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....