LEGO 76961 Bezoekerscentrum: T. rex & raptor aanval

Bij SpeelGoedNL: €  109,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-76961
Leeftijd : 12+
Onderdelen : 693
EAN : 5702017421964
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Jurassic World
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Beleef dramatische scènes uit Jurassic Park opnieuw met deze bouwbare LEGO® Bezoekerscentrum: T. rex & raptor aanval (76961) set voor kinderen vanaf 12 jaar. De toegangshal, keuken/eetgedeelte en het laboratorium van het gebouw zijn gescheiden door semitransparante schermen met afbeeldingen van dinosaurussen. Plaats het bouwbare T. rex skelet in de hal en laat het spandoek met de tekst 'When dinosaurs ruled the Earth' met één druk op de knop naar beneden vallen tijdens confrontaties tussen de verstelbare figuren van de T. rex en Velociraptor.

Onbeperkt speelplezier
De set bevat 6 LEGO minifiguren: dr. Ellie Sattler, dr. Alan Grant, Ray Arnold, dr. Henry Wu, Lex Murphy en Tim Murphy, plus veel inspirerende accessoires.

LEGO Builder
Met de LEGO Builder app heb je de bouwinstructies altijd bij de hand. Gebruik de app om in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets op te slaan, de voortgang bij te houden en inspiratie te vinden voor nieuwe modellen.

LEGO 76961 Bezoekerscentrum: T. rex & raptor aanval

Haal herinneringen op aan klassieke scènes uit Jurassic Park met dit gedetailleerde speel- en displaymodel van het bezoekerscentrum met 6 minifiguren, 2 dinosaurussen en meer.Verken het geweldige bezoekerscentrum van Jurassic Park! Bekijk het skelet van een T. rex in de hal. Ontmoet dr. Henry Wu en Ray Arnold om tests uit te voeren en de dinosauruseieren in de broedmachine te controleren. Neem pauze voor een maaltijd in de keuken met dr. Ellie Sattler, dr. Alan Grant en Tim en Lex Murphy. Maar pas op: daar komen een enorme T. rex en een Velociraptor aan om chaos te veroorzaken!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....