LEGO 76960 Brachiosaurus ontdekking

Bij SpeelGoedNL: €  69,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76960
Leeftijd : 9+
Onderdelen : 512
EAN : 5702017421957
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Jurassic World
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Beleef hetzelfde gevoel van ontzag dat dr. Ellie Sattler en dr. Alan Grant voelden toen ze voor het eerst de majestueuze Brachiosaurus zagen met deze LEGO® Jurassic World Brachiosaurus ontdekking (76960) set voor kinderen vanaf 9 jaar. De set bevat een verstelbare Brachiosaurus (de grootste LEGO dinosaurusfiguur tot nu toe) plus een bouwbare Jeep® Wrangler en een boom. De Jeep heeft ruimte voor de 3 minifiguren, dr. Alan Grant, dr. Ellie Sattler en John Hammond, en de boom heeft een uitkijkplatform en afneembare bladeren om de Brachiosaurus te 'voeren' zoals Alan Grant deed in de film.

Een nieuwe manier van bouwen
Gun je kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kun je inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en de voortgang bijhouden.

Dinopret
Er zijn LEGO Jurassic World sets voor fans van alle leeftijden, of ze nu klassieke scènes uit de films of animatieserie willen naspelen of de indrukwekkende modellen willen bouwen en neerzetten

LEGO 76960 Brachiosaurus ontdekking

Beleef de onvergetelijke eerste ontmoeting met een Brachiosaurus in Jurassic Park opnieuw met deze speelset met de grootste LEGO® dinosaurusfiguur tot nu toe.Welkom in Jurassic Park! Spring in de Jeep® Wrangler met John Hammond en zijn gasten dr. Ellie Sattler en dr. Alan Grant en ga op zoek naar dinosaurussen. Kijk vol ontzag toe terwijl je voor het eerst een enorme Brachiosaurus ziet. Zie hoe de magnifieke dinosaurus blaadjes van de top van de boom eet. Klim naar het platform van de boom en voer de Brachiosaurus uit de hand. Echt geweldig!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....