LEGO 76248 De Avengers Quinjet

Bij SpeelGoedNL: €  84,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76248
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 795
EAN : 5702017419671
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Heroes
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Marvel De Avengers Quinjet 76248 bouw- en speelset; Avengers vliegtuig met minifiguren van Thor, Iron Man, Black Widow, Loki en Captain America; superheldentransport voor kinderen vanaf 9 jaar (795 onderdelen)

LEGO 76248 De Avengers Quinjet

Authentieke versie van de Avengers Quinjet met een inklapbaar onderstel, verstelbare vleugels en 5 beroemde LEGO® Marvel minifiguren.LEGO® Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het superheldenvliegtuig voor kinderen van 9 jaar en ouder om te bouwen, neer te zetten en door het universum te reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen.

Supergedetailleerd en aanpasbaar
Deze gedetailleerde versie van het ruimteschip Quinjet uit de Marvel Avengers films heeft een cockpit die open kan, ruimte voor passagiers en een achtergedeelte, plus een inklapbaar onderstel en verstelbare vleugels. Inclusief accessoires en 5 beroemde minifiguren: Black Widow, Thor met zijn hamer, Iron Man, Captain America met zijn schild en Loki met zijn scepter. Kinderen hebben de keuze uit 2 stickervellen om de Quinjet te versieren met Avengers of S.H.I.E.L.D. symbolen. Na het fantasierijke speelplezier ziet de Quinjet er geweldig uit op zijn standaard in elke kinderkamer. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze hetbouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....