LEGO 10791 Het mobiele hoofdkwartier van Team Spidey

Bij SpeelGoedNL: €  42,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10791
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 187
EAN : 5702017424163
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Super Heroes, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Beleef superheldenactie op wielen met Spidey's mobiele hoofdkwartier. Met ruimte voor het team en hun voertuigen is deze megaleuke voertuigset ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar.

LEGO 10791 Het mobiele hoofdkwartier van Team Spidey

Klassieke personages en voertuigen maken LEGO® Marvel Team Spidey's mobiele hoofdkwartier (10791) een ideale verrassing voor kinderen vanaf 4 jaar.

Voertuigen voor superhelden
De set is inclusief 5 minifiguren – Spidey, Ghost-Spider, Miles Morales, Black Panther en Rhino – plus een bouwbaar hoofdkwartier voor Spidey en het team. Het mobiele hoofdkwartier heeft een cockpit en een achterdeur waar een auto en terreinwagen in passen. Rhino heeft een blaster die eieren afvuurt. Zijn doelwit is een supermarkt, die voldoende munitie bevat voor een voedselgevecht. Met webelementen en straatmeubilair, plus een onderstel met 2 stenen en instructies in de vorm van een stripverhaal. De LEGO Builder app biedt extra digitaal plezier met zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model tijdens het bouwen kunnen visualiseren.

Plezier voor het hele gezin
Met 4+ sets kunnen volwassenen samen met hun kinderen bouwen, of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen.Rhino schiet eieren naar de supermarkt. Hij heeft zelfs het raam eruit getrokken om naar binnen te schieten! Spidey en zijn vrienden moeten er snel bij zijn. Spidey en Ghosty springen in de cockpit van het mobiele hoofdkwartier terwijl Spin en Black Panther hun voertuigen door de achterdeur naar binnen rijden. Als ze aankomen, vliegt het team uit het mobiele hoofdkwartier en slingert webben naar Rhino. Maar hij vecht terug – met het eten uit de supermarkt!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....