LEGO 71458 Krokodilauto

Bij SpeelGoedNL: €  49,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71458
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 494
EAN : 5702017419381
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Krokodilauto 71458 bouw- en speelset; kinderen met een grote fantasie kunnen op 2 manieren een fantasievoertuig bouwen; inclusief gedetailleerde minifiguren van personages uit de tv-serie; leuk cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar (494 onderdelen)

LEGO 71458 Krokodilauto

Kinderen vanaf 8 jaar racen de droomwereld binnen met deze LEGO® DREAMZzz™ Krokodilauto (71458) bouw- en speelset. Met de set, gebaseerd op de tv-serie, kunnen kinderen een geweldige auto maken waarmee ze Jayden kunnen redden van de enge Nachtjager!

1 set, 2 bouwmogelijkheden

De speelset bevat 2 bouwmogelijkheden en instructies op basis van verhalen die kinderen aanmoedigen om hun eigen avontuur te kiezen. Ze kunnen een krokodilauto bouwen om tegen de nachtmerries te strijden of een supersnelle terreinwagen en miniboot om ze te achtervolgen. In de krokodilmodus heeft het voertuig verstelbare armen en benen en een verborgen schijfschieter in de bek van de krokodil. In de vrachtwagenmodus heeft het voertuig rollende wielen, een afneembaar dak en ruimte voor een minifiguur.

Fantastische minifiguren

Deze bouw- en speelset is inclusief gedetailleerde minifiguren van Cooper en Jayden, plus de Nachtjager die wordt geleverd met een coole speelgoedmotor en een gemene helper.De Nachtjager heeft Jayden gevangengenomen en jij moet hem helpen redden! Sluit je aan bij Cooper en Logan terwijl ze hun droomvaardigheden gebruiken om de ultieme auto te maken en hun vriend te redden. Kies ervoor om een krokodilauto te bouwen met een schijfwerper om de nachtmerrie uit te schakelen of maak een supersnelle terreinwagen en miniboot om hem te achtervolgen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....