LEGO 42163 Zware bulldozer

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42163
Leeftijd : 7++
Onderdelen : 195
EAN : 5702017560717
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Technic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 42163 Zware bulldozer

Meer afbeeldingen

De LEGO® Technic Zware bulldozer heeft een bewegend blad en is een geweldige traktatie voor kinderen die van bouwspeelgoed houden.

LEGO 42163 Zware bulldozer

Verwen jonge voertuigfans met de LEGO® Technic Zware bulldozer (42163) set voor kinderen vanaf 7 jaar die van bouwspeelgoed houden. Het gele kleurenschema is geïnspireerd op echte bulldozers en spreekt tot de verbeelding van nieuwe Technic bouwers, waardoor jongens en meisjes worden aangemoedigd nieuwe bouwvaardigheden te ontwikkelen. Authentieke details zijn onder meer de rupsbanden en het blad dat kinderen omhoog en omlaag kunnen brengen met behulp van het element bovenop. Deze set is een geweldige cadeautip voor kinderen die van voertuigen houden.
LEGO Technic bouwsets bevatten realistische details die jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met techniek. Geef kinderen een leuk bouwavontuur met de LEGO Builder app waarmee ze kunnen inzoomen, modellen in 3D kunnen draaien en hun voortgang kunnen bijhouden.Laten we aan de slag gaan! Er is veel werk te doen op de bouwplaats. Gelukkig is de LEGO® Technic Zware bulldozer er om te helpen. Geniet van het bouwen van de bulldozer en duw hem vervolgens vooruit om zijn rupsbanden te testen. Draai het element om het blad omhoog en omlaag te brengen. Welke klusjes kun je vinden voor deze machtige bulldozer?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....